Skip to main content

Programa de Turisme de l’Imserso 2023-2024

El programa de Turisme de l’Imserso, que ofereix a les persones majors estades en destinacions turístiques, va obrir el termini de sol·licituds de la temporada 2023-2024 el dia 29 de juny.

El Programa de Turisme de l’Imserso per a la temporada 2023-2024 va iniciar el període per a noves sol·licituds de participació el passat dia 29 de juny i estarà obert fins el dia 25 de juliol. L’Imserso desenvolupa el seu programa amb l’objectiu de proporcionar a les persones estades en destinacions turístiques d’interior o de costa per millorar la seua salut i qualitat de vida. Es tracta d’una iniciativa que pretén esdevindre un complement a les prestacions del Sistema de la Seguretat Social.

Les persones sol·licitants residents en Espanya han de complir alguns dels següents requisits:

  • Ser pensionista de jubilació del Sistema de Seguretat Social espanyol
  • Ser pensionista de viduïtat amb 55 anys o més del Sistema de Seguretat Social espanyol
  • Ser pensionista per altres conceptes del Sistema de Seguretat Social espanyol o perceptor de prestacions o subsidis de desocupació, amb 60 anys complits o més.
  • Ser assegurat o beneficiari del Sistema de la Seguretat Social espanyol, amb 65 anys complits o més anys.

Podeu consultar els requisits per a les persones espanyoles residents en l’estranger, per a les persones espanyoles d’origen emigrant que hagen retornat a Espanya i altres circumstàncies personals en el següent enllaç: https://cutt.ly/owit7pK5

La tramitació de les sol·licituds es pot dur a terme de diferents formes:

  • A través de la a seu electrònica de l’Imserso sense autenticació electrònica (no cal fer ús de cl@ve, certificat electrònic o DNI electrònic)

Descarregueu i empleneu prèviament el formulari de sol·licitud i remeteu-lo:

  • A través de registres electrònics o oficines autoritzades
  • Per correu postal no certificat a l’adreça següent: Programa de Turisme de l’ Imserso, apartat de correus 10.140, 28080 Madrid.

Montserrat