Skip to main content

SALUDA

Cada legislatura té uns reptes diferents, per què anem avançant i projectant nous projectes per a millorar la vida de les nostres ciutadanes i ciutadans. L’administració electrònica ja és una realitat al nostre ajuntament i està a l’abast de totes les persones. Des d’ací faig una crida a utilitzar el portal digital de l’ajuntament per a comunicar-se amb l’administració sense eixir de casa.

Tenim les eines a punt i preparades per a fer una realitat quotidiana que l’administració electrònica siga dia rere dia el mitjà de comunicació entre els usuaris i l’ajuntament. Estem millorant l’atenció primària amb la cessió d’un edifici a la Conselleria de Sanitat per a fer el nou centre de salut del poble. Està en marxa la redacció del projecte de desdoblament de la carretera que ens apropa a València. Està previst incrementar el servei de transport de passatgers amb parades en l’entrada del metro de l’avinguda de Torrent.

La millora del departament dels serveis socials és ja una realitat. Després de molts anys tenim l’escola nova i s’està ampliant l’institut. L’economia pressupostària de l’ajuntament està dintre de tots els paràmetres que ens marca la legislació vigent. És la nostra obligació intentar complir els compromisos que hem adquirit en el nostre programa electoral i que no hi haja dubte que farem tot el possible per a poder aconseguir-ho.

El tracte directe i personal amb la ciutadania i treballar pel benestar de totes les veïnes i veïns de Montserrat, és el motiu de continuar treballant pel nostre poble, i amb l’esforç diari eixiran tots els projectes. I per a finalitzar, no us oblideu de fer de la lectura, la música, l’esport, la conversa, l’estima, i la reflexió, els vostres eixos de vida.

Josep Mª Mas i Garcia

Alcalde de Montserrat