Skip to main content

VIU LA VISITA DELS REIS D’ORIENT DES DELS BALCONS! Quedeu-vos a casa!

Ses Majestats, Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran a partir de les 18.30 hores, carrers, avingudes i places de Montserrat per saludar i felicitar els xiquets i les xiquetes. El recorregut el podeu consultar en l’enllaç: http://bit.ly/3rXHDxI

Des de l’Ajuntament informem que:

  • Per qüestions de seguretat, cap persona podrà acostar-se als Reis i s’haurà de mantindre en tot moment la distància de seguretat.
  • No podem confirmar l’hora exacta de la visita per cada carrer per això haureu d’estar bens atents i atentes a la música que seran els senyals que vos informaran de la proximitat de Ses Majestats a les vostres cases.
  • En compte de caramels, els Reis llançaran missatges d’il·lusió i abraçades. Enguany, és la manera més segura de vore i saludar els Reis d’Orient.

Davant la situació actual que estem travessant a causa de la pandèmia global sanitària marcada per la Covid-19 i donada la impossibilitat de celebrar la tradicional cavalcada de Reis com era habitual, l’Ajuntament de Montserrat en col·laboració amb la Falla de Montserrat ha posat en marxa tots els dispositius necessaris perquè els xiquets i les xiquetes puguen disfrutar des de les seues cases, finestres i balcons, de la visita de ses majestats, Melcior, Gaspar i Baltasar.

Es demana comprensió a la ciutadania perquè es quede a casa per vore la desfilada reial i d’aquesta manera evitar aglomeracions al carrer. L’objectiu és mantindre la il·lusió i la màgia de l’arribada dels Reis que passaran pels carrers de Montserrat.