Skip to main content

SALUDA

Estimats veïns i veïnes de Montserrat, em dirigisc a tots vosaltres com a alcalde de Montserrat, en molt d’orgull, il·lusió i responsabilitat.

En primer lloc, voldria agrair públicament la trajectòria com a alcalde durant més de vint anys, de Josep Maria Mas i Garcia, hem de reconèixer tota la seua dedicació al poble de Montserrat. Gràcies!

Agrair personalment i en nom del Partit Popular, el suport i la confiança que m’han donat els nostres companys de VOX i AIGUA, per a poder portar endavant aquest projecte. Com també als votants del partit popular en les passades eleccions de maig. Gràcies a la vostra confiança, encara que en uns mesos de retràs, hem pogut aconseguir entrar a l’equip de govern. Agrair també el suport incondicional de la meua família i propers.

En esta nova experiència al capdavant de l’Ajuntament de Montserrat, també seré el responsable de les regidories de Personal, Policia, Infraestructures i Esports. Treballaré de valent per estar a l’altura i aconseguir tot el que Montserrat mereix.

Som conscients que tenim grans reptes al davant, els quals afronten en ambició. Anem a treballar cada dia per a millorar la vida de tots els nostres veïns. Els meus companys i jo estem a la vostra disposició.

Anime a la resta de regidors de la corporació municipal a treballar pel bé del poble, amb respecte, educació i sentit comú.

Molt bones festes i bon Nadal!

 

Sergio Vilar Campos

Alcalde de Montserrat