Skip to main content

Vine-te’n de campament!

Apunta’t al campament municipal d’estiu! Viu l’experiència d’estar una setmana envoltada de natura amb activitats variades: tallers, esports, dinàmiques, platja…, i molta diversió!

A qui va adreçada?

L’activitat és per a persones entre 7 i 17 anys, nascudes entre el 2004 i el 2014.

Quan es realitzarà?

Del 18 al 25 de juliol de 2021. L’eixida i l’arribada seran des de Montserrat.

On es realitzarà?

A l’alberg Jaume I d’Alcossebre.


Quin preu té?

El campament té un cost de 140 euros per cada persona inscrita.

Què inclou?

Inclou l’allotjament en cabanes de fusta, manutenció en règim de pensió completa, transport d’anada i tornada Montserrat-Alcossebre i les activitats programades.

Què faig per a inscriure’m i fer el pagament?

El període de preinscripció és del 31 de maig al 7 de juny. Cal fer una única sol·licitud per cada persona que es vulga inscriure.

Les places són limitades. S’acceptaran les sol·licituds per ordre d’inscripció. En cas que les persones preinscrites superen les places disponibles, aquestes passaran a formar part d’una llista d’espera.

Les sol·licituds es tramitaran telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament: https://montserrat.sedelectronica.es/info.0

Per al procés telemàtic caldrà fer servir un certificat digital. Per a obtindre’l, pots acudir a l’Ajuntament de Montserrat.

La llista d’admissió es publicarà el 9 de juny al tauler d’anuncis del portal de transparència.

El pagament s’haurà de realitzar entre el 9 i el 13 de juny. Caldrà fer l’ingrés de la quantitat corresponent al número de compte ES41 0030 3224 2308 7000 0271, indicant al concepte «nom i cognoms del xiquet o xiqueta que es vol inscriure + campament». Una vegada fet el pagament, caldrà enviar el justificant bancari al correu electrònic joventut@montserrat.es

A partir del 14 de juny s’avisarà a les persones incloses a la llista d’espera si queden places lliures.   

No s’admetrà cap sol·licitud ni pagament fora de termini.

Encara tinc dubtes, què faig?

Si encara tens dubtes o necessites més informació, pots enviar un correu a joventut@montserrat.es o telefonar al 661 515 053.

La realització i l’organització de l’activitat estarà subjecta a les mesures vigents establertes per les institucions sanitàries en el moment de la seua realització.