Skip to main content

Torna Gastro Ribera Km 0!

Gastro Ribera ofereix diferents activitats turístiques i especialment de caràcter gastronòmic per donar a conéixer i promocionar els productes km 0 de la comarca. Aquest projecte pretén contribuir al foment del producte local de la Ribera, impulsar un desenvolupament sostenible de la comarca i promoure el turisme gastronòmic, com a mitjà de posicionament i diversificació turística i d’impuls dels sectors econòmics que integren la gastronomia de la Ribera en tota la seua cadena de valor. Les activitats proposades són les següents: 

  • Menús i plats Gastro Ribera Km 0 als restaurants i bars de la comarca en els quals es fa ús dels productes locals.
  • Programa de visites i experiències gastronòmiques.
  • Jornada presencial de promoció del producte local.
  • Show Cooking. Demostració culinària en què participaran dos cuiners de renom i es prepararà un plat amb ingredients km 0.
  • Masterclass. Classes magistrals de cuina impartides per cuiners especialitzats de la gastronomia valenciana.

Amb Gastro Ribera km 0 es pretén aconseguir diferents objectius com són posicionar la Ribera en el mapa gastronòmic nacional, donar a conéixer els productes km 0 per a la seua promoció, impulsar la utilització dels productes locals als restaurants, incentivar el consum dels productes de la comarca i dinamitzar les visites a la nostra comarca utilitzant la gastronomia com a reclam.

Si tens un establiment de restauració i vols participar en la III edició de Gastro Ribera has d’acceptar els compromisos de participació i adherir-t’hi, abans del 15 de setembre de 2021, emplenant aquest formulari: https://forms.gle/i2tUN7zbhm2YDKXQ8 

Una vegada finalitzat el període d’adhesió es convocarà els establiments adherits a una reunió informativa on s’explicarà el procediment per a participar.

L’activitat està impulsada pel Consorci de la Ribera, a través de les seues àrees de Turisme i d’Educació Ambiental.

Per a més informació:

turisme@consorcidelaribera.com

pperez@consorcidelaribera.com