Skip to main content

Reobertura del Mercat Municipal dels diumenges

El Mercat Municipal dels diumenges deixà de celebrar-se en març de 2020 com una de les mesures que l’Ajuntament va prendre com a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la malaltia del coroanvirus i per previndre’n el contagi.

Ara, seguint les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut i del Ministeri de Sanitat i atenent les mesures d’obertura progressives establides en la resolució de 3 de juny de 2021 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, l’Ajuntament de Montserrat ha decidit la reobertura del Mercat Municipal dels diumenges (resolució).

Així, el pròxim diumenge 20 de juny, tornarà el mercat al polígon industrial “Les Valletes”. La reobertura es farà complint totes les mesures sanitàries establides en les resolucions en vigor al respecte, tant per part de les persones responsables de cada parada com de les persones que vagen a comprar. El mercat comptarà amb unes 20 parades, aproximadament, corresponents a productes de primera necessitat.