Skip to main content

Novetats d’estiu de la Biblioteca pública de Montserrat

Aquest estiu la l’Ajuntament de Montserrat et convida a llegir en la piscina.

Aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Montserrat, amb el suport tècnic de la Biblioteca pública, té per objectiu associar la lectura amb el temps lliure, crear nous lectors i lectores en un entorn lúdic i refrescant i fomentar aquest hàbit cultural i d’oci entre grans i menuts.

En el punt de lectura instal·lat a la piscina trobaràs llibres per a totes les edats, a més de revistes de viatges i curiositats.

Com funciona: tries el que més t’agrade, ho lliges i ho tornes. Així de fàcil.

Tothom qui faça ús d’aquest servei, totalment gratuït i a l’abast de totes les persones usuàries de la piscina, podrà gaudir d’una selecció variada de llibres i revistes. Aquest fons s’anirà reforçant i ampliant durant l’estiu, de manera que cada cop que vages a la piscina hi haurà alguna cosa nova per a llegir!

La normativa del servei és ben senzilla: només cal tractar els llibres i revistes amb cura i tornar-los a la taula o prestatge un cop els hages llegit!

Això sí, no hi ha servei de préstec domiciliari: és a dir, no te’ls pots emportar a casa!

Si prefereixes el préstec tradicional, és a dir, poder emportar-te els llibres a casa, recorda que la Biblioteca romandrà oberta tot l’estiu amb l’horari següent:

Del 21 de juny al 10 de setembre

  • Matí: de 10 h a 14 h
  • Vesprada: tancat

Amb aquest nou servei es posa en relleu la voluntat de l’Ajuntament de Montserrat de fomentar la cultura i l’hàbit de la lectura entre tot el veïnat i les persones que ens visiten.

Aquest estiu, submergeix-te en la lectura!