Skip to main content

Montserrat ofereix al veïnat un informe meteorològic per a reclamar a assegurances

Com en cada temporal, i amb la finalitat de poder reclamar a les companyies d’assegurances els danys causats, l’Ajuntament de Montserrat ofereix un informe meteorològic amb les dades recollides en l’estació meteorològica municipal perquè el veïnat puga usar-lo davant les companyies d’assegurances.

Davant les últimes pluges del 4 i 5 de novembre, l’Ajuntament de Montserrat posa a la disposició de la ciutadania un informe meteorològic que es pot descarregar en l’enllaç següent:

https://bit.ly/2KcC4KF

Quan té lloc un episodi així, es produeixen danys materials que la ciutadania reclama a les companyies d’assegurances. És llavors quan aquestes contrasten les queixes rebudes amb les dades d’informes meteorològics que indiquen la força del vent, l’existència de tempesta d’aparell elèctric o els litres d’aigua recollits per metre quadrat.

La redacció d’aquests informes sorgix de les dades recollides en l’estació meteorològica municipal instal·lada en el terme de Montserrat. Amb aquestes dades, la ciutadania pot orientar-se a l’hora de gestionar les reclamacions amb les companyies asseguradores.