Skip to main content

Montserrat es prepara per a rebre les finals de galotxa del Trofeu ‘El Corte Inglés’

Montserrat serà seu de les finals de galotxa del 49é Campionat Autonòmic, Trofeu ‘El Corte Inglés’ que, en els pròxims dies, reunirà a diversos equips de totes les edats al carrer de Pilota del municipi.

El passat dimecres es va celebrar a l’ajuntament la presentació de les finals escolars, que es jugaran diumenge dia 30 i que comptaran amb equips en categoria Cadet, Benjamí, Infantil i Aleví. “És un gran orgull vore com les futures generacions s’interessen per este esport que forma part de la nostra identitat valenciana”, va assegurar Laura Sanjuán, regidora de l’Ajuntament de Montserrat.

A l’acte també van assistir Marc i Alejandro, dos pilotaris professionals de Montserrat, que van compartir la seua experiència amb el públic.

A més, el pròxim 13 de juliol es durà a terme la final de galotxa de primera categoria, per a la qual el Club de Pilota Montserrat té opcions de classificar-se. La celebració d’estes finals a Montserrat és possible gràcies a l’acord de col·laboració signat per l’Ajuntament de Montserrat amb la Federació de Pilota Valenciana. “Seguim treballant per a promoure l’esport al nostre municipi i ens alegra vore com la pilota valenciana guanya cada vegada més afició”, ha apuntat Sergio Vilar, alcalde de Montserrat.

esport, Montserrat, pilota valenciana