Skip to main content

Montserrat comença a vacunar les persones majors de 90 anys

Ahir dijous el director del Centre de Salut de Montserrat, Manuel Cercós, ens informava que els pobles que pertanyen al Departament de Salut de l’Hospital General de València, com són Montserrat, Real, Montroi, Millars i Dosaigües, varen començar a vacunar les persones majors de 90 anys.

El Centre de Salut està contactant amb aquestes persones o els seus familiars per a concertar dia i hora per a vacunar-les en els domicilis corresponents.

Segons el llistat de Salut Pública de Torrent hi ha registrades un total de 94 persones en aquesta franja d’edat. Es pot donar el cas que alguna persona estiga empadronada a Montserrat però que la targeta sanitària la tinga en una altra població. Aquestes persones s’hauran de vacunar en la població on tenen el seu metge o metgessa de capçalera.

El personal sanitari del Centre de Salut ja s’han vacunat i segurament en poques setmanes començaran també amb la franja d’edat de 80 anys, per a la qual cosa l’Ajuntament s’ha oferit a ajudar logísticament en tot el que calga el Centre de Salut.