Skip to main content

La piscina i les instal·lacions esportives obrin portes

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha aprovat un Protocol d’obertura i ús de les instal·lacions esportives i recreatives. En ell s’estableixen les mesures higièniques, les normes d’ús i els protocols de seguretat que se seguiran. Podeu consultar el protocol en l’enllaç: https://bit.ly/3dEw7ip

Quant a la piscina pública municipal, que obrirà portes el 13 de juny, a banda de les normes actuals (enllaç: https://bit.ly/2XQp69R), s’han afegit de noves (enllaç: https://bit.ly/2YlUyM7) per a adaptar-la a la situació provocada per la COVID-19.

Per a entrar a la piscina, s’haurà de demanar cita prèvia amb un dia d’antelació, i sols es podrà reservar un torn per dia. Qui acudisca sense reserva, podrà entrar si l’aforament no està complet. L’horari de reserva serà de 10:30 a 13:30 i de 15:30 a 19:00, de dilluns a diumenge. El telèfon de reserva és el 661687721. Les persones amb discapacitat reconeguda superior al 33% tindran preferència en la reserva amb 48 h d’antelació.

Hi haurà un aforament màxim de 100 persones i els espais del recinte i de la piscina tindran limitat l’ús. S’haurà de signar una declaració responsable (podeu descarregar-vos-la en l’enllaç: https://bit.ly/3f8yzPm), els menors d’edat hauran de dur-la signada per qui tinga la seua tutoria legal. Podeu descarregar-vos-la en l’enllaç.

Els torns d’ús de la piscina seran de matí de 10:00 a 14:00, i de 15:00 a 20:00, i l’accés serà gratuït.

Qui vulga entrar-hi haurà de seguir unes normes d’higiene, podeu consultar-les en l’enllaç.

Quant a les instal·lacions esportives, com el gimnàs, el frontó, la pista de pàdel i les activitats complementàries, tindran aforament limitat i s’haurà de respectar les mesures higièniques i de seguretat. Per a més informació, contacteu al telèfon 677 812 327.