Skip to main content

IV CURSA SOLIDÀRIA PER LA IGUALTAT

L’Ajuntament de Montserrat en col·laboració amb l’empresa Rajusport Gestión Deportiva, organitza la IV Edició de la Cursa Solidària per la Igualtat de Montserrat. La prova tindrà lloc el diumenge 13 de març de 2022, a les 10.00 hores.

El termini d’inscripció per a la cursa finalitzarà el divendres 11 de març a les 23.59 h i està oberta a tothom. Encara que inscriure’s-hi és gratuït, s’aportaran 2 € a la retirada del dorsal el mateix dia de la prova, per a col·laborar en la lluita contra la malaltia de l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica). En aquest enllaç pots formalitzar la teua participació  https://bit.ly/3rZI1xX

La cursa tindrà un recorregut urbà de 3 km que es podran recórrer tant caminant com corrent. Començarà i acabarà en la plaça de la Constitució i tots els punts quilomètrics estaran degudament senyalitzats.

Cal agrair als clubs esportius locals la seua participació com a personal voluntari per garantir i facilitar el desenvolupament de la cursa així com a la Policia Local i a Protecció Civil.

Ací pots trobar el reglament complet: https://bit.ly/3Bw56LH

Montserrat