Skip to main content

El servei de Bibliopiscina estarà disponible del 4 de juliol al 10 de setembre

Un estiu més l’Ajuntament de Montserrat, amb el suport tècnic de la Biblioteca Pública Municipal de Montserrat, posa a disposició de les persones usuàries de la Piscina Municipal un punt de lectura per a potenciar l’hàbit lector de la ciutadania en un entorn lúdic.

Al llarg de l’estiu de 2023 tornarà a estar disponible el servei de Bibliopiscina, organitzat pel consistori amb la contribució de la Biblioteca Pública Municipal, per a totes les persones que facen ús de la Piscina Municipal.

En el punt de lectura – emplaçat en les instal·lacions – hi haurà llibres per a totes les edats, revistes de viatges i altres curiositats. Els títols es renovaran i s’ampliarà l’oferta d’aquests de manera que hi hagen novetats al llarg de tota la temporada. El funcionament és ben senzill, trieu un llibre i, una vegada l’acabeu de llegir, el torneu a la prestatgeria o, si us agrada molt i us ve de gust, us el podeu quedar per a vosaltres. El servei és totalment gratuït i està a l’abast de totes les persones usuàries de la piscina per tal de fomentar la cultura i l’hàbit lector entre el veïnat i les persones que visiten la localitat.

La Bibliopiscina romandrà oberta en l’horari habitual de la piscina, de dilluns a diumenge d´11:00 a 20:00 h, fins el dia 10 de setembre. D’altra banda, la Biblioteca Pública Municipal restarà oberta en horari d’estiu del 3 al 8 de setembre, de dilluns a divendres de 09:00 a 13:30 h.

Aquest estiu, de nou, submergeix-te en la lectura!

Montserrat