Skip to main content

L’Ajuntament s’adhereix a la campanya “Tan a prop, tan nostre”

L’Ajuntament de Montserrat a través de la Regidoria de Comerç i Desenvolupament Local, s’adhereix a la campanya de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme,  que porta per lema: “Tan a prop, tan nostre”,  per celebrar el 25 d’octubre, Dia del Comerç Local. 

L’acció pretén posar en valor la importància del xicotet comerç, que té un paper fonamental en la vida econòmica i social dels municipis, i el nostre poble no és una excepció. Les carnisseries, els tallers, les farmàcies, les verduleries…, cada comerç i tots junts conformen una xarxa, un espai d’encontre veïnal que consolida les relacions socials i fomenta el manteniment dels nostres costums, cultura i identitat locals.  

L’Ajuntament vol seguir fomentant en el manteniment, continuïtat i prosperitat de tots aquests xicotets grans comerços, ja que són, a més, la base econòmica de tot el municipi i els negocis que sustenten moltes famílies, l’esforç de les quals cal reconéixer. Ara, comptem, a més, amb ACEM, l’Associació de Comerços i Empreses de Montserrat, que naix amb l’objectiu de crear un espai comú de col·laboració, ajuda mútua i treball conjunt.

Enguany es vol premiar els veïns i veïnes que fan les seues compres a Montserrat. Així doncs, el dia 25 d’octubre, es donarà un obsequi a totes aquelles persones que presenten un tiquet de compra d’un comerç del poble d’un import igual o superior a 10 €. 

Animem a totes les persones comerciants i persones botigueres a donar difusió a la campanya entre la seua clientela, perquè el dia 25 a partir de les 10 del matí, passe pel cantó de l’avinguda Jaume I amb el carrer Salvador Seguí i, presentant un tiquet de compra, arreplegue l’obsequi que li tenim preparat (fins a esgotar existències).