Skip to main content

SUMA, una única targeta que et permetrà viatjar més barat en bus, metro i rodalies

Ja està en marxa la nova targeta SUMA, la qual integra per primera vegada el transport de Metrovalencia, Metrobus, EMT i Renfe-Rodalies, en un preu únic i facilita els viatges de les poblacions més distants de València. A més, amb una rebaixa significativa de les tarifes que anirà entre el 11% i el 55%.

La nova zona A inclou la ciutat de València amb les poblacions de l’Horta, l’àrea metropolitana més immediata, que afecta en la Renfe rodalies als trajectes fins a Puçol, Aldaia i Silla. En la zona A també s’inclouen tots els municipis que ja estaven en aquesta àrea de Metrovalencia, que també inclou Manises, Rafelbunyol, Paterna, la Vallesa i Fuente del Jarro i Picassent.

La zona B arribarà fins als extrems de les línies en la xarxa de Metrovalencia: Rafelbunyol, Llíria, Riba-roja, Carlet, l’Alcúdia o Castelló. En el ferrocarril autonòmic únicament es queda en zona C l’estació de l’Aeroport (també amb un descompte considerable en els preus). En la xarxa de Rodalies s’inclouen en zona B les estacions de Sagunt i les Valls al Camp de Morvedre, Loriguilla-Reva al Camp del Túria i Benifaió-Almussafes, el Romaní i Sollana a la Ribera.

Pots consultar ací els plànols de les zones: https://bit.ly/3Llwjp7

Per a més informació visita la pàgina web de Metrovalencia: https://bit.ly/3oDoem0

Montserrat