Skip to main content

Obert el termini de licitació per a l’explotació del Bar-Cafeteria de la Llar de la Gent Major

L’Ajuntament va aprovar ahir les clàusules administratives que regeixen el Contracte de concessió del Bar-Cafeteria de la Llar de la Gent Major. Totes les persones interessades poden presentar una oferta econòmica a través de la Seu electrònica del consistori. El termini de presentació acaba el divendres 31 de març a les 14:00 h.

L’Ajuntament de Montserrat, mitjançant Resolució d’Alcaldia de 20 de març de 2023, ha aprovat les clàusules administratives que regiran l’adjudicació del Contracte de concessió del Bar-Cafeteria de la Llar de la Gent Major. Totes les persones capacitades poden presentar una proposició econòmica per a la seua valoració, tenint en compte les esmentades clàusules. La documentació relacionada amb el Contracte de concessió, està allotjada en el Portal de Transparència de la Seu electrònica de la pàgina web del consistori.

El termini de presentació d’ofertes finalitza el divendres dia 10 de març de 2023 a les 14:00h.

Més informació i documentació relacionada: [Portal de Transparència – C. Recursos – C.3 Contractacions, convenis i subvencions – 6. Contractació – 6.3 Contractes – 6.3.2 Contractes / Licitacions / Contractació administrativa de servicis de l’explotació del Bar-Cafeteria de la Llar dels Jubilats i/o Gent Major, per adjudicació directa (contracte menor)]