Skip to main content

Inscripcions a l’escola matinera del CEIP Evaristo Calatayud per al curs 2024-2025

S’obrin les inscripcions per a l’escola matinera del CEIP Evaristo Calatayud per al curs 2024-2025. Este servici està dissenyat per a facilitar la conciliació familiar i laboral, oferint a les famílies la possibilitat de deixar a l’alumnat al centre abans de l’inici de la jornada escolar.

A qui va dirigida? 

L’escola matinera està dirigida a tot l’alumnat matriculat al CEIP Evaristo Calatayud durant el curs 2024-2025.

On es fa? 

A les instal·lacions del CEIP Evaristo Calatayud.

Quan es fa? 

L’escola matinera té lloc tots els dies lectius de setembre de 2024 a juny de 2025. S’iniciarà el primer dia del curs escolar. 

Quin horari té?

Des de les 8 hores fins a l’inici de la jornada escolar. L’horari d’entrada a la matinera serà de 8 a 8.10 hores. No es permetrà l’entrada de l’alumnat fora d’este horari. 

Quin preu té?

La quota mensual és de 35 euros. El pagament es realitzarà mitjançant domiciliació bancària. 

Quan es pot sol·licitar la plaça?

El calendari previst és: 

  • Primer període de presentació de les sol·licituds d’inscripció: del 26 de juny al 10 de juliol a les 23.59 hores. Les places són limitades. Les sol·licituds es recolliran per ordre d’inscripció. 
  • Publicació del llistat definitiu de les persones admeses: 17 de juliol. Es publicarà en el tauler d’anuncis de la Seu Electrònica, en el portal de transparència i es farà difusió a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Montserrat. Si hi ha més sol·licituds que places disponibles, les sol·licituds restants formaran part d’una llista d’espera. Si alguna de les persones admeses rebutja la plaça, ens posarem en contacte amb les persones incloses en la llista d’espera.
  • Segon període de presentació de les sol·licituds d’inscripció: del 9 de setembre de 2024 (inici de les classes) fins al 18 de juny de 2025 (últim dia lectiu) el tràmit de sol·licitud de plaça estarà obert. Si hi ha places disponibles o alguna de les persones admeses rebutja la plaça, ens posarem en contacte amb les persones sol·licitants. 

Com he de fer la inscripció?

El període de presentació de les sol·licituds d’inscripció comença el 26 de juny i acaba el 10 de juliol a les 23.59 hores. No s’acceptarà cap sol·licitud d’inscripció fora del termini indicat.

Cal fer una sol·licitud per cada persona que es vol inscriure. 

Les sol·licituds es tramitaran telemàticament a través del tràmit «Sol·licitud de matrícula per a l’Escola Matinera CEIP Evaristo Calatayud, curs 2024-2025» disponible en la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Montserrat: https://montserrat.sedelectronica.es/info.0

En el tràmit telemàtic cal adjuntar la següent documentació: 

  • Una còpia del SIP de la persona que es vol inscriure. 
  • Si és el cas, una còpia del Títol de família nombrosa o monoparental categoria general o especial. 

Consulta el document d’organització i funcionament de l’Escola Matinera del CEIP Evaristo Calatayud per al curs 2024-2025. El trobaràs disponible ací.

Encara tinc dubtes, què faig?

Per a més informació, podeu contactar amb el departament de joventut de l’Ajuntament de Montserrat, al telèfon 661 515 053 o enviant un correu a joventut@montserrat.es.

escola matinera, joventut, Montserrat