Skip to main content

Campament Municipal d’Estiu 2024

A un mes de l’arribada de l’estiu, presentem el Campament Municipal d’Estiu 2014, que se celebrarà del 15 al 19 de juliol.

Està dirigit a persones de 6 a 16 anys, és a dir, nascudes entre el 2008 i el 2018.

On es durà a terme?

Es realitzarà a l’Alberg Olocau,ubicat al Parc Natural de la Serra Calderona. L’eixida i l’arribada seran des de Montserrat.

Quin cost té?

El campament té un cost de 270 euros per a cada persona inscrita. No obstant, l’Ajuntament de Montserrat financia un 40%. Per tant, el preu per persona és de 162 euros.

Inclou l’allotjament, manutenció en règim de pensió completa, transport d’anada i tornada Montserrat-alberg amb autobús i les activitats programades. 

Activitats

Pels matins es disfrutarà de piragües, tirolina, circuit ‘treetop’, rocòdrom vertical i horitzontal, ‘scape rooms’, tir amb arc, carreres d’orientació, bicicletes BMX i BTT, ‘karts’, ‘pont hood’, jocs de lògica, laberint 3D i piscina. De vesprada, es realitzaran tallers educatius, es jugarà a diferents esports (futbol, bàsquet, handbol, volei, minigolf, hoquei, waterpolo, aiguagim…) i també es passarà temps a la zona social (‘chill out’) i la piscina. Per la nit, després de sopar, es faran: concursos, nits d’astronomia, vetllades musicals, assemblees, teatre, jocs i festes temàtiques. 

Totes les activitats es realitzaran dins de les instal·lacions de l’alberg, totalment tancades, en un recinte de més de 50.000 m². 

Sol·licitud d’inscripció:

El període de presentació de les sol·licituds d’inscripció comença el 24 de maig i acaba el  2 de juny a les 23.59 h. No s’acceptarà cap sol·licitud d’inscripció fora del termini indicat.

Les sol·licituds es tramitaran telemàticament a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Montserrat: https://montserrat.sedelectronica.es/info.0 

Cal fer una única sol·licitud per cada persona que es vol inscriure. 

Les places són limitades. Les sol·licituds es recolliran per ordre d’inscripció. En cas d’haver-hi més sol·licituds que places disponibles, les sol·licituds restants formaran part d’una llista d’espera. 

Calendari:

  • Presentació de les sol·licituds d’inscripció: del 24 de maig al 2 de juny a les 23.59 hores.
  • Publicació del llistat provisional de les persones admeses: 4 de juny. Es publicarà al tauler d’anuncis de la Seu Electrònica, al portal de transparència i es farà difusió a les xarxes socials de l’Ajuntament de Montserrat. 
  • Període d’al·legacions: del 4 al 9 de juny a les 23.59 hores. Les al·legacions es realitzaran emprant el model d’instància general a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Montserrat:  https://montserrat.sedelectronica.es/info.0. Per al procés telemàtic caldrà fer servir el certificat digital. 
  • Publicació del llistat definitiu de les persones admeses: 11 de juny. Es publicarà al tauler d’anuncis de la Seu Electrònica, al portal de transparència i es farà difusió a les xarxes socials de l’Ajuntament de Montserrat. 
  • Període de pagament: de l’11 al 17 de juny a les 23.59 hores. No s’acceptarà cap pagament fora del termini indicat. El fet de no realitzar el pagament en el termini corresponent suposarà la renúncia a la plaça atorgada.
  • Llistat d’espera: Si alguna de les persones admeses rebutja la plaça, a partir del 18 de juny ens posarem en contacte amb les persones incloses en la llista d’espera.

Dubtes i més informació:

Adreça de correu electrònic: joventut@montserrat.es

Telèfon: 661515053

joventut, Montserrat