Skip to main content

Vine al Comboi Jove Estiu 2023!

Obrim les inscripcions al Comboi Jove Estiu 2023, el cicle d’activitats i tallers gratuïts per a fomentar l’oci educatiu entre la població jove durant les vacances.

Dilluns 3 de juliol farem una excursió al parc de llits elàstics “Go Jump” de Torrent. L’eixida està programada a les 17.00 h en la porta de l’IES Alcalans i la tornada serà al voltant de les 19.30 h en el mateix punt. L’activitat inclou el transport amb autobús, l’entrada al parc i els calcetins antilliscants necessaris per fer ús de les instal·lacions. Els i les participants han de portar roba còmoda i una motxilla amb aigua i berenar.

El dimecres 5 de juliol gaudirem d’un taller d’art amb llums de neó, una proposta innovadora que estimularà tots els nostres sentits. L’activitat serà de 19.00 a 20.30 h en la Llar Jove de Montserrat (plaça de l’Església, 1). Les persones participants hauran de portar roba que es puga tacar.

El dilluns 10 de juliol, de 18.30 a 20.30 h, no et perdes el taller de robòtica “Lego Mindstorms” que tindrà lloc en la Llar Jove. Les persones participants podran fer servir les peces Lego per a dissenyar, construir i provar robots. No és necessari tindre coneixements previs sobre el tema.

El dimecres 12 de juliol farem un taller d’iniciació al parkour, l’art del desplaçament superant obstacles i dificultats en el camí, tant físics com mentals, en el qual es treballen diferents habilitats motrius segons el tipus de salts, caigudes o tombarelles i s’exercita l’equilibri, la força i la percepció espacial, entre d’altres. L’activitat es realitzarà en la plaça de la Constitució, des de les 18.30 fins a les 20.30 h. Les persones que hi participen no necessiten tindre cap coneixement previ d’aquesta disciplina.

Totes les activitats són gratuïtes i estan adreçades a persones majors de 10 anys.

Les places són limitades. Les inscripcions estaran obertes des de dilluns 26 de juny fins a esgotar l’aforament.

Emplena l’autorització per a inscriure’t en aquest enllaç: bit.ly/3NHnlFU

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots contactar amb el Departament de Joventut telefonant al 661515053 o enviant un correu a joventut@montserrat.es.

Montserrat