Skip to main content

T’expliquem com traure llibres digitals de la biblioteca

eBiblio Comunitat Valenciana és un servei de la Xarxa Electrònica deLectura Pública Valenciana que fa possible la lectura i descàrrega de llibres electrònics a través d’internet.

Ebiblio posa a disposició de la ciutadania una plataforma tecnològica que li permet accedir al catàleg i prendre en préstec les principals novetats editorials en format digital per a poder-les llegir en diferents dispositius: tauletes tàctils, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics.

Pot fer ús d’eBiblio qualsevol persona que dispose d’un carnet de lectura expedit per una biblioteca integrada en la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana.

Si no disposeu d’un carnet de lectura, no coneixeu el vostre usuari o contrasenya, o heu d’actualitzar el vostre correu electrònic, podeu contactar amb la biblioteca i sol·licitar-ho per correu electrònic.

De manera excepcional, des de Conselleria ens permeten a les biblioteques gestionar altes de ciutadans i ciutadanes com a persones usuàries de la Xarxa per correu electrònic, perquè puguen utilitzar eBiblio. Se’ls demanarà les dades bàsiques: DNI, correu electrònic, telèfon i domicili. Se’ls expedirà un carnet TEMPORAL (TIPUS DE LECTOR T) i per correu electrònic se’ls proporcionarà usuari i contrasenya.

Una vegada que passe aquesta situació excepcional, si desitgeu continuar utilitzant els serveis de la nostra xarxa, haureu de passar per una de les biblioteques de la Xarxa per a formalitzar la seua sol·licitud i que li siga emés un carnet d’aquesta.

És una oportunitat per a continuar llegint, aprofitem-la!

CONTACTA:

Mentre la biblioteca estiga tancada podeu contactar amb nosaltres al telèfon 96 298 60 27, de 10 a 14 h, o podeu enviar-nos un correu electrònic a biblioteca@montserrat.es. Us ajudarem.

eBiblio està disponible en l’adreça comunitatvalenciana.ebiblio.es També es pot accedir als llibres prestats a través de l’app eBiblio Comunitat Valenciana, disponible per a iOS i Android.

A través d’aquest senzill vídeo us ensenyem com trobar el llibre que cerqueu en el catàleg de eBiblio:https://t.co/LAxfuuDzO3

El servei ha sigut promogut pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i és gestionat per esta.

BUSQUEU EL QUE NECESSITEU

També podeu consultar el Tutorial d’ús del catàleg

Si no recordeu la vostra contrasenya, poseu-vos en contacte amb la biblioteca i us en facilitarem una de nova.

I podeu consultar tots els serveis que us ofereix la Xarxa de Lectura Pública Valenciana.