Skip to main content

MONTSERRAT DIU BON DIA!! III PREMIS A L’ÚS DEL VALENCIÀ EN EL COMERÇ LOCAL

L’Ajuntament de Montserrat, un any més, amb la voluntat de fomentar i incentivar l’ús normal i natural de la llengua del nostre poble, el valencià, convoca els III Premis a l’Ús del Valencià en el Comerç Local. Com en altres edicions, la convocatòria es fa a través de l’Agència de Promoció del Valencià, AVIVA Montserrat, i gràcies a una subvenció concedida per la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València.

Aquesta tercera edició és un poc diferent. En lloc de dues modalitats amb un premi únic per a cadascuna, consta d’una modalitat única amb tres premis. Així doncs, es valoraran de forma conjunta tots els aspectes en què es faça ús del valencià. Per exemple, en la retolació, tant exterior com interior; en qualsevol tipus de material imprès, és a dir en els fullets publicitaris, l’etiquetatge de productes, les factures, els menús, etc.; en l’atenció al públic, bé de manera oral o a través de mitjans com ara el WhatsApp o el correu electrònic; o en les publicacions en qualsevol de les xarxes socials que hui en dia fem servir totes i tots.

Les candidatures per a optar als premis cal presentar-les exclusivament per via telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, emplenant un formulari i aportant la documentació necessària per justificar els mèrits a valorar. El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils a partir de l’endemà de la data de publicació de les bases.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb AVIVA Montserrat a l’adreça electrònica aviva@montserrat.es o al telèfon 962 998 000 (extensió 2115) o, també, passar-vos per la primera planta de l’Ajuntament, on us atendrem amb molt de gust.

Les bases es poden consultar en aquest enllaç:

https://bit.ly/3swHCTD

La tramitació electrònica està disponible en aquest l’enllaç:

https://bit.ly/3L4Xxib