Skip to main content

Xarrada per a la participació en punts violetes

La Regidoria d’Igualtat informa que a través de l’Agència d’Igualtat i Convivència de la Mancomunitat de la Ribera Alta, s’han organitzat dues xarrades sobre els Punts Violeta amb la finalitat d’oferir una visió sobre la violència de gènere que permetrà col·laborar amb el Punt Violeta municipal quan es reprenguen les festes o esdeveniments populars en el nostre poble.

Teniu obertes les dues inscripcions a les sessions següents que es faran durant el mes de juliol en línia mitjançant la plataforma Cisco WebEx:

1. Aproximació a la violència de gènere. La realitat que ens envolta. (Inscripció oberta fins el 26 de juny)
2. Sobreviure a la VG des de la seua mirada. (Inscripció oberta fins el 22 de juliol)

Podeu inscriure-vos en l’enllaç:  https://diversitat.manra.org/formacio-ajuntaments-2020/ 

A continuació teniu la resposta als dubtes que poden sorgir-vos:

A quines persones va dirigida la formació?

A la població en general.

Fins a quin dia puc inscriure’m?

En l’enllaç  https://diversitat.manra.org/formacio-ajuntaments-2020/  podeu consultar les dates i horaris disponibles.

Cal realitzar la inscripció com més prompte millor per a poder escollir una data que s’adapte a les possibilitats de cada persona.

Quina durada té?

S’ha establert una hora de durada (45 minuts de xerrada + 15 minuts de debat) que ja inclou la presentació, l’exposició de continguts i el temps de preguntes o resolució de dubtes.

Com podré accedir a la formació? He de descarregar-me alguna aplicació?

Amb anterioritat a la data de realització rebreu un correu electrònic on es detallaran els passos a seguir. No obstant això, facilitarem un enllaç des d’on es podrà accedir fàcilment sense necessitat de descarregar-se cap aplicació.

No obstant això, per a qualsevol dubte o aclariment respecte d’açò, poseu-vos en contacte pels canals habituals de la Mancomunitat, a través de l’adreça electrònica igualtat@manra.org o del telèfons 616 736 676 – 962 414 142.