Skip to main content

Gastronomia

Quant a la gastronomia, aquest poble compta amb dos productes especialment típics, com són la mistela i la mona de Pasqua.
 
El vi de licor moscatell o mistela s’obté de la simple mescla de most fresc de raïm moscatell (les vinyes del qual han sigut idònies en aquest terme) i 15 graus d’alcohol. Aquesta mistela s’elabora a la cooperativa local, i en gran mesura s’exporta el most de moscatell a altres llocs de la geografia nacional per a l’elaboració d’aquest producte. Mistela Nova és la marca comercial que la cooperativa ha posat al seu producte.

La mona de Pasqua (bescuit, ou i merenga) consisteix en un bescuit amb un ou dur roig al mig, i va decorada amb merenga, tres rosetes de merenga rosa i dos rosetes verdes. Hi ha notícies que al segle XIX ja es feien aquestes mones de Pasqua.
 
Un altre producte també típic d’ací és la botifarra d’arròs, que poden adquirir en qualsevol carnisseria de les moltes que hi ha en aquesta localitat.