Skip to main content

L’Ajuntament té previst repartir prop de 22.000 mascaretes per a tota la població

L’Ajuntament de Montserrat ha aconseguit comprar a una empresa de Múrcia 10.000 unitats de màscares quirúrgiques a 0,76 euros (IVA inclòs). Començarà a repartir-les per tota la població demà, dia 23 d’abril.

Es repartiran dos màscares per cada casa, porta a porta, sempre que l’òbriguen, tant al nucli urbà del poble com al terme municipal.

El personal de la brigada de neteja d’edificis serà el que s’encarregarà del repartiment pel nucli urbà de Montserrat, i la Policia Local i Protecció Civil faran el repartiment en el terme municipal.


Al mateix temps, s’ha adherit a la compra a través de la Mancomunitat de la Ribera Alta, de 5.250 màscares per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys (1.750 unitats per a la franja d’edat de 3 a 5 anys, 1.750 unitats per a la franja d’edat de 6 a 9 anys, i 1.750 per a la franja d’edat de 10 a 12 anys) i 4.000 màscares més per a persones adultes. El període d’entrega de les màscares de la Mancomunitat de la Ribera Alta serà de 2 a 4 setmanes. Així doncs, de moment en total es repartiran 19.250 màscares. El repartiment de les màscares de la Mancomunitat encara no està definit, quan arriben s’informarà de com es farà.


A tot açò s’han d’afegir les 2.500 màscares que s’han confeccionat entre el personal de l’Ajuntament i el grup de persones voluntàries que estan col·laborant des de casa, i que s’estan distribuint pels comerços del poble.


La suma total de màscares que l’Ajuntament de Montserrat té previst de repartir entre la població és de 21.750 unitats.