Skip to main content

L’Ajuntament presenta la iniciativa «Compra com vius, viu Montserrat»

L’Ajuntament de Montserrat inicia un nou projecte per a impulsar el teixit comercial i sensibilitzar el veïnat del municipi perquè faça les seues compres de productes i serveis en els comerços de Montserrat.

La COVID-19 ha generat una àmplia repercussió en el context actual. Amb aquesta iniciativa es pretén revertir les conseqüències negatives ocasionades per la pandèmia del coronavirus i conscienciar la societat de la importància de consumir en comerços de proximitat. Així mateix, a motivar el teixit comercial i productiu de Montserrat per a potenciar les seues qualitats d’oferta i de venda. És per això que, ara més que mai: «Compra com vius, viu Montserrat».

Per a això, s’ha ideat un programa que consisteix en un total de sis activitats:

  1. Presentació de la iniciativa: es penjarà en totes les xarxes socials de l’Ajuntament un vídeo sobre el nou projecte «Compra com vius, viu Montserrat».
  2. Campanya porta a porta: es realitzaran diferents recorreguts pels carrers de la localitat per a establir converses amb els comerços i conéixer les seues principals necessitats i interessos.
  3. Qüestionari en línia: es posarà a la disposició de la ciutadania de Montserrat un formulari telemàtic per a saber les seues opinions en matèria de comerç local.
  4. Capacitació i formació en línia: s’oferiran tres sessions formatives orientades a millorar i potenciar en la línia de bon comerç local. Es formarà tots aquells comerços que vulguen aprendre nous mètodes, maneres de comunicar i de vendre.
  5. Campanya d’informació i sensibilització: s’informarà a peu de carrer el veïnat de Montserrat sobre la importància del comerç local i els seus beneficis.
  6. Presentació final de les conclusions: es crearà un vídeo que reculla les conclusions extretes i potencie l’objectiu del programa, de la mateixa manera que serà publicat en les principals xarxes socials de l’Ajuntament.

El vídeo de presentació de la iniciativa «Compra com vius, viu Montserrat» ja està disponible en les xarxes socials de l’Ajuntament de Montserrat. Pots consultar-lo ací: https://fb.watch/24HZS5DMYk/