Skip to main content

L’Ajuntament de Montserrat posa en marxa “VIU LA TRANSPARÈNCIA”

L’Ajuntament de Montserrat està implicat en el foment de la transparència local, i per això proposa la implementació municipal de la iniciativa “VIU LA TRANSPARÈNCIA”. Es tracta d’un projecte amb el suport institucional de la Generalitat Valenciana i de la Diputació de València.

El principal objectiu del projecte consisteix en la identificació d’aquelles àrees i canals públics que més importància tenen per al veïnat de Montserrat. La intenció d’açò és facilitar l’accés a informació eficaç sobre la diligència pública que el consistori exerceix sobre aquest tema.

Per a una adequada posada en marxa d’aquest pla, l’Ajuntament requereix la col·laboració de la ciutadania. Per això, proposa la realització de diferents accions expositives, avaluatives i dinàmiques dirigides a atreure l’atenció i l’interés de la població.

Amb aquesta proposta, l’Ajuntament de Montserrat confia a poder instaurar una metodologia de treball col·laborativa que s’estructure en pro d’una dinàmica bidireccional, mitjançant la qual poder cohesionar els suggeriments de la ciutadania amb els tràmits que executa l’Administració Pública.