Skip to main content

La Piscina obrirà portes dissabte 5 de juny

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha actualitzat les mesures higièniques i el protocol de seguretat anticovid de la piscina municipal a la situació sanitària actual i obrirà portes dissabte 5 de juny.

Entre les noves mesures, s’ha ampliat al 75 % la capacitat del recinte: 300 persones. En la piscina gran podran haver-hi fins a 100 persones i en la xicoteta 9 persones.

Els vestidors de la piscina s’obriran, però les dutxes d’aquests romandran tancades i l’aforament serà de 10 presones. Els lavabos també s’obriran.

Quant a l’ús de la mascareta, serà obligatori excepte en els períodes de descans d’abans o després del bany. Aquest període només podrà estendre’s a aquell en què la persona estiga en un punt determinat i respecte la distància mínima d’1,5 metres amb altres persones que no siguen convivents, i sempre que el grup de persones no siga major de 10.

Es manté la direcció única de circulació, la desinfecció de mans i el respecte de la distància de seguretat.

Podeu consultar les normes anticovid en l’enllaç.

Torns i preus de la piscina

Els torns d’ús de la piscina seran de dilluns a divendres, matins de 10:00 a 14:00, i vesprades 15:00 a 20:00. Els caps de setmana l’horari serà d’11:00 a 20:00 hores.

L’accés ja no serà gratuït. Els preus de l’entrada seran els següents:

  • Entre setmana.

Menors: 0,60 euros

Persones adultes: 1,30 euros

  • Cap de setmana.

Menors: 1,30 euros

Persones adultes: 2 euros

Els abonaments seran els següents, i el cap de setmana i festius no tindran validesa:

  • Menors: 10 euros/20 banys
  • Persones adultes: 23 euros/20 banys

Qui vulga entrar-hi haurà de seguir unes normes d’ús general, podeu consultar-les en l’enllaç.

Quant a les instal·lacions esportives, com el gimnàs, el frontó, la pista de pàdel i les activitats complementàries, tindran aforament limitat i s’haurà de respectar les mesures higièniques i de seguretat. Per a més informació, contacteu al telèfon 677 812 327.