Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Ocupació i Desenvolupament

 • Telèfon:
  962 988 000 - ext. 109
  Fax:
  962 998 058
  E-mail:
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Horari:
  dilluns a divendres: 9:00 a 14:00
  Adreça:
  Plaça de l’Església, 1, 46192 Montserrat

  Servei per a la promoció, l'estímul i la implantació de polítiques actives d’ocupació orientades a la generació d’ocupació i activitat empresarial.

 • Ocupació:
  • Gestió de la nova Borsa Social d’Ocupació i d'ofertes externes.
  • Gestió dels Programes d’Ocupació del Servef i al Servicio Público de Empleo Estatal.
  Emprenedors:
  • Assessorament tècnic en matèria de creació de la pròpia empresa per part de la persona emprenedora, així com informació de subvencions i ajudes per al seu negoci.
  Polígons i Empreses:
  • Nexe amb el teixit empresarial de la població.
  • Gestió del Centre d'Incubació Empresarial de Montserrat.
  • Direcció de les iniciatives municipals en matèria de comerç local en coordinació amb l’Associació d’Empresaris de la Vall dels Alcalans (AEVA) i gestionant les subvencions al comerç local, facilitar-les els recursos tècnics i infraestructures logístiques, amb l’objectiu de consolidar el sector comercial en la localitat.
  • Guia comercial, amb la ubicació dels comerços de béns i serveis ubicats a Montserrat. Estarà a la web municipal per a la seua consulta.
  • La creació del Consell d’Ocupació i Desenvolupament Local posa a l’abast del teixit empresarial local una ferramenta de participació en la pressa de decisions municipals per millorar i incrementar aquests serveis prestats.
  Formació:
  • Detecció de les necessitats formatives i perfils professionals demandats per les empreses locals, en relació a la planificació i execució de la formació mitjançant les corresponents sol•licituds al SERVEF de programes formatius per a realitzar a la població (TE, CO, TFIL, ET, Unitat Local d’Aprenentatge).
  • Coordinació amb el centre de Formació de Persones Adultes de la Mancomunitat i derivar a les persones detectades amb un inadequat nivell formatiu.
  Comunicació:
  • Mitjançant la web municipal i les xarxes socials, aquesta agència està present a Internet per fer arribar els seus serveis a més gent i d’una forma més ràpida i eficient.
  • Butlletí de Informació, amb format electrònic mensual, mitjançant el qual el teixit empresarial podrà trobar informació que pot ser del seu interés (subvencions, novetats legislatives, ...).
  Associacions:
  • Informació i ajuda en el tràmit de subvencions a les associacions i entitats legalment constituïdes.
 • Borses treball estiuFinalitzat el període per a presentar al·legacions a la baremació provisional publicada el 24 de maig, es fa públic el llistat definitiu, per ordre de puntuació, de les persones que van a configurar aquesta borsa.
  Llistat difinitiu piscina 2016 (pdf)


NOTÍCIES

Llistat definitiu persones admeses i excloses borsa d'auxiliar administració general

examenL'anunci sobre la llista definitiva de persones admeses i excloses per a la constitució de la borsa d'ocupació de personal interí (auxiliars), nomenament del Tribunal de Selecció i data de celebració del primer exercici del procés està publicada al portal de transparència [C. Recursos/C.4. RR. HH. C4.3. Procesos de selección de personal] i en el tauler d’anuncis seu electrònica de la pàgina web de l'Ajuntament [www.montserrat.es].

ImprimeixCorreu-e

Borsa d'ocupació de socorristes i monitors/es per a la Piscina Municipal

Borsa piscinaVista la necessitat de que, per al funcionament de la piscina del Poliesportiu Municipal oberta durant l’estiu, hi haja personal amb formació adequada per a obrir-la al públic i dur en davant les activitats que es programen, s'obri una borsa de treball per a efectuar la contractació temporal de socorristes i monitors/es de natació.
Bases borsa temporal Piscina Municipal (pdf)
Finalitzat el període per a presentar candidatures, al següent document es pot consultar el llistat d'admesos i exclosos inicialment al procés, donant tres dies hàbils per a presentar al·legacions.
Llistat admesos i exclosos provisional (pdf)
Finalitzat el període d'esmena, es fa públic el llistat definitiu d'admesos i exclosos, la composició del Tribunal avaluador i el dia de entrevistes:
Llistat definitiu admesos i exclosos piscina (pdf)

ImprimeixCorreu-e

Llistat persones admeses i excloses borsa d'auxiliar administració general

examenL'Anunci sobre la llista provisional de persones admeses i excloses per a la constitució de la borsa d'ocupació de personal interí (auxiliars) ha eixit publicada hui en el BOP núm. 81 de 28 d'abril de 2017, i que poden consultar-la en la seu electrònica de la web [Ocupació] i en el portal de Transparència apartat C.4. RR. HH.4.3. Procesos de selecció de personal.

ImprimeixCorreu-e

banner imatges futur

logo mancomunitat

NOTÍCIES MANCOMUNITAT
VALL DELS ALCALANS

Butlletí Municipal Digital

mail 256
Subscriu-t'hi

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google