Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Ocupació i Desenvolupament

 • Telèfon:
  962 988 000 - ext. 109
  Fax:
  962 998 058
  E-mail:
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Horari:
  dilluns a divendres: 9:00 a 14:00
  Adreça:
  Plaça de l’Església, 1, 46192 Montserrat

  Servei per a la promoció, l'estímul i la implantació de polítiques actives d’ocupació orientades a la generació d’ocupació i activitat empresarial.

 • Ocupació:
  • Gestió de la nova Borsa Social d’Ocupació i d'ofertes externes.
  • Gestió dels Programes d’Ocupació del Servef i al Servicio Público de Empleo Estatal.
  Emprenedors:
  • Assessorament tècnic en matèria de creació de la pròpia empresa per part de la persona emprenedora, així com informació de subvencions i ajudes per al seu negoci.
  Polígons i Empreses:
  • Nexe amb el teixit empresarial de la població.
  • Gestió del Centre d'Incubació Empresarial de Montserrat.
  • Direcció de les iniciatives municipals en matèria de comerç local en coordinació amb l’Associació d’Empresaris de la Vall dels Alcalans (AEVA) i gestionant les subvencions al comerç local, facilitar-les els recursos tècnics i infraestructures logístiques, amb l’objectiu de consolidar el sector comercial en la localitat.
  • Guia comercial, amb la ubicació dels comerços de béns i serveis ubicats a Montserrat. Estarà a la web municipal per a la seua consulta.
  • La creació del Consell d’Ocupació i Desenvolupament Local posa a l’abast del teixit empresarial local una ferramenta de participació en la pressa de decisions municipals per millorar i incrementar aquests serveis prestats.
  Formació:
  • Detecció de les necessitats formatives i perfils professionals demandats per les empreses locals, en relació a la planificació i execució de la formació mitjançant les corresponents sol•licituds al SERVEF de programes formatius per a realitzar a la població (TE, CO, TFIL, ET, Unitat Local d’Aprenentatge).
  • Coordinació amb el centre de Formació de Persones Adultes de la Mancomunitat i derivar a les persones detectades amb un inadequat nivell formatiu.
  Comunicació:
  • Mitjançant la web municipal i les xarxes socials, aquesta agència està present a Internet per fer arribar els seus serveis a més gent i d’una forma més ràpida i eficient.
  • Butlletí de Informació, amb format electrònic mensual, mitjançant el qual el teixit empresarial podrà trobar informació que pot ser del seu interés (subvencions, novetats legislatives, ...).
  Associacions:
  • Informació i ajuda en el tràmit de subvencions a les associacions i entitats legalment constituïdes.
 • Borses treball estiuFinalitzat el període per a presentar al·legacions a la baremació provisional publicada el 24 de maig, es fa públic el llistat definitiu, per ordre de puntuació, de les persones que van a configurar aquesta borsa.
  Llistat difinitiu piscina 2016 (pdf)


NOTÍCIES

L’EMT convoca una borsa per a incorporar 300 persones

Logo EMT ValenciaL’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha obert una borsa per a incorporar progressivament 300 conductors i conductores. D’acord amb el pla d’igualtat de l’empresa municipal, es reservaran per primera vegada un 15 per cent de les places a dones.

Les persones interessades poden inscriure’s fins al dissabte 18 de novembre, a les 17 hores, a través de la pàgina web de l’EMT. Entre altres requisits, cal estar en possessió del títol d’Educació General Bàsica (o anàleg), tindre el carnet de conduir de la classe D, disposar del Certificat d’Adaptació Professional i comptar amb un mínim de 12 punts en el carnet de conduir. Com a mèrits, es valorarà el coneixement de valencià i d’anglés.

Les persones aspirants hauran de superar una prova de personalitat eliminatòria, un examen teòric i proves psicotècniques. Qui aprove i s’integre en la borsa definitiva passarà un reconeixement mèdic i una prova de conducció abans d’entrar a l’EMT. Es poden consultar les bases en aquest enllaç.

ImprimeixCorreu-e

Borsa de treball temporal per a conserge del CP Evaristo Calatayud

mano manojo llavesPublicat al BOP el dia 05/09/17 l'extracte de la convocatòria per a la constitució d'una borsa de treball temporal per a conserge del CP Evaristo Calatayud, que es va publicar íntegra al DOCV de 24/08/17, s'informa de que el període per a presentar candidatures serà del 6 al 19 de setembre de 2017.
S'ha publicat al portal de transparència la llista provisional d'admesos i exclosos a aquesta borsa, obrint-se el termini de tres dies per presentar al·legacions a les mateixes.
Ja es pot consultar al portal el llistat definitiu d'admesos i exclosos, així com la data de l'examen de valencià per a aquelles persones que no l'han acreditat.
Realitzada la prova de nivell elemental (B1) de valencià i vista la proposta d’aptes i no aptes realitzada per la tècnica competent (a consultar en portal de transparència), s'ha publicat la relació de candidats proposats pel Tribunal qualificador baremats en funció dels criteris de la base setena. Finalitzat el període per a presentar reclamacions, queda publicat al portal de transparència el llistat definitiu que conforma la borsa de conserge.
Per a consultes, la tècnic ADL atén en horari d'11.30 a 14 hores.

ImprimeixCorreu-e

Anunci resultat final borsa d'auxiliars

examenEn el Portal de Transparència, en la secció de Recursos Humans, podeu consultar l'Anunci del resultat final de les proves selectives per a la creació d'una borsa d'ocupació d'auxiliars d'Administració General, de caràcter interí.

Podeu accedir-hi en aquest enllaç.

ImprimeixCorreu-e

Anunci resultat segon exercici borsa d'auxiliars

examenEn el Portal de Transparència, en la secció de Recursos Humans, podeu consultar l'Anunci del resultat del segon exercici de les proves selectives per a la creació d'una borsa d'ocupació d'auxiliars d'Administració General, de caràcter interí, i convocatòria del tercer exercici.

Podeu accedir-hi en aquest enllaç.

ImprimeixCorreu-e

banner imatges futur

logo mancomunitat

NOTÍCIES MANCOMUNITAT
VALL DELS ALCALANS

Butlletí Municipal Digital

mail 256
Subscriu-t'hi

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google