Skip to main content

Dilluns 15 de juny entrem en la fase 3

A partir de dilluns 15 de juny, entrem en la Fase 3 de la desescalada.

✅ Aquestes son les principals novetats:

✅ Es permeten reunions d’un màxim de 20 persones respectant la distància de seguretat.

✅ És obligatori utilitzar mascareta en la via pública, espais a l’aire lliure o tancats d’ús públic, sempre que no siga possible mantindre una distància de seguretat d’almenys dos metres.

✅ Les terrasses amplien el seu aforament al 75 % i els serveis de taula queden al 50 %, preferentment amb reserva prèvia. Recuperen la barra sempre que es garantisca una distància mínima de seguretat de dos metres entre persones usuàries.

✅ Obertura de parcs infantils en la via pública.

✅ Està permés desplaçar-se lliurement per les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

✅ El comerç detallista i de prestació de serveis pot obrir al 75 % de l’aforament els seus locals.

✅ Fi de les franges horàries per a tota la població.

✅ La comitiva de soterrar es restrigeix a un màxim de 50 persones. Les vetles podran realitzar-se en tota mena d’instal·lacions, públiques o privades, amb un límit màxim, en cada moment, de 50 persones en espais a l’aire lliure o de 25 persones en espais tancats, siguen o no convivents, i sempre que no se supere el 75% del seu aforament.

El Decret de regulació i flexibilització de determinades restriccions, en l’àmbit de la C. Valenciana, establides durant la declaració de l’estat d’alarma, en aplicació de la fase 3 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat, el podeu consultar en l’enllaç: https://bit.ly/2zAp4JU