Skip to main content

Curs de monitor/monitora d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil al juliol

El 31 de maig s’obri el termini per a inscriure’s als cursos de monitor o monitora d’activitats de temps lliure, educatiu infantil i juvenil, que es farà durant aquest mes de juliol al municipi.

A través d’aquest curs, les persones participants podran adquirir els coneixements i les competències necessàries per poder treballar en l’oci educatiu al temps lliure amb infants i joves. És una formació acreditada que habilita per a poder treballar a escoles d’estiu, de Pasqua i de Nadal, albergs, campaments, ludoteques…

REQUISITS: La persona participant ha de tenir com a mínim 16 anys complits abans de la data d’inici del curs. Posteriorment, per a rebre el títol de «Monitor o monitora d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil», l’alumne o l’alumna haurà de ser major d’edat.

DESCRIPCIÓ DEL CURS: El curs té una durada total de 310 h repartides en tres mòduls teòrics de 150 hores i un pràctic de 160 hores, segons la normativa vigent.

TITULACIÓ: En finalitzar el període de formació, aquelles persones participants que hagen superat la fase teòrica i pràctica, rebran un títol oficial de monitor o monitora d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil acreditat per l’IVAJ, Generalitat Jove.

DATA: De l’1 de juliol al 28 de juliol de 2021.

HORARI: De dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores.

LLOC DE REALITZACIÓ: Montserrat.

PREU: 150 €. Hi ha un 20 % de descompte presentant el carnet jove.

PLACES: Les places són limitades.  El curs no es portarà a terme si no hi ha una quantitat mínima de persones inscrites. En cas que les persones inscrites superen les places disponibles, s’acceptaran les matrícules per ordre d’inscripció. Aquelles persones que es queden fora passaran a formar part d’una llista d’espera.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ: El termini d’inscripció per al curs s’obri del 31 de maig i finalitza el 14 de juny. Les inscripcions s’han de realitzar telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Montserrat  https://montserrat.sedelectronica.es/info.0

Per al procés telemàtic caldrà fer servir el certificat digital. Pots obtindre’l a l’Ajuntament de Montserrat.

La publicació de la llista d’admissió es realitzarà el 16 de juny al tauler d’anuncis del Portal de Transparència. Es farà difusió a les xarxes socials municipals.

A partir del 17 de juny ens posarem en contacte amb les persones incloses a la llista d’espera si alguna de les persones incloses a la llista d’admissió rebutja la seua plaça.  

PAGAMENT: Una vegada tancat el període d’inscripció, ens posarem en contacte amb totes les persones inscrites per tal de donar-los la informació sobre el pagament del curs.

Aquest curs està organitzat i subvencionat per l’Ajuntament de Montserrat i impartit per ABAST, escola de formació i temps lliure homologada per l’IVAJ.

Per a més informació, podeu telefonar al 661515053 o escriure a joventut@montserrat.es