Skip to main content

IV Fòrum Jove de la Ribera Alta 2020 «Canvi Climàtic»

La Mancomunitat de la Ribera Alta, a través de la Xarxa Jove de l’IVAJ i amb la col·laboració dels diferents ajuntaments, centres d’informació juvenil i punts d’informació juvenil d’Algemesí, Alginet, Alzira, Benifaió, Carcaixent, Càrcer, Castelló, Guadassuar, la Pobla Llarga, Manuel, Montserrat i Torís, organitza el IV Fòrum Jove de la Ribera Alta 2020 «Canvi Climàtic».

Aquesta serà la 1a edició en línia i se celebrarà els dies 26, 27 i 28 de novembre. Està dirigida a persones joves a partir de 12 anys.

Durant aquests dies, es treballarà sobre la temàtica del «Canvi Climàtic», a través de diferents activitats:

El dijous 26 de novembre, de 17 a 19 h, tindrà lloc la presentació del Fòrum Jove i una xerrada sobre el canvi climàtic i el medi ambient, a càrrec de Belén Salvador (llicenciada en Ciències Ambientals) i Inés Vivas (grau en Geografia i Medi Ambient).

El divendres, de 17 a 19 h, es realitzarà un taller participatiu sobre experiments del canvi climàtic, a càrrec de Laura Bernat (llicenciada en Ciències Ambientals).

El dissabte, de 16 a 17.30 h, se celebrarà la cloenda del Fòrum amb l’activitat «experiències participatives amb alcaldes/alcaldesses i regidors/regidores de joventut».

Serà una oportunitat per compartir inquietuds i experiències amb la joventut de la comarca, gaudint d’un espai de diversió i entreteniment per a passar-ho d’allò més bé!

Si vols inscriure’t o necessites més informació, telefona al 661 515 053 o escriu-nos a joventut@montserrat.es