Skip to main content

Més premis per l’ús de l’Ecoparc

Fa uns mesos parlàvem del fet que l’ús de l’Ecoparc és important per al medi ambient i bo per a la vostra butxaca, ja que podeu tindre un descompte en la taxa de tractament de residus urbans que paguem anualment al Consorci Ribera i Valldigna, mitjançant l’acumulació d’ecopunts.


Recordem que per a beneficiar-vos d’aquest descompte, heu de donar-vos d’alta en el sistema quan acudiu a l’ecoparc per primera vegada. Indiqueu el DNI/CIF al personal de l’ecoparc i també quins residus dipositareu. Si heu usat l’ecoparc durant l’any 2019, els vostres dipòsits ja hauran acumulat punts en el vostre compte.


Quan tingueu punts suficients per a optar a un descompte, aquest s’aplicarà automàticament en el rebut. Podeu veure i gestionar els vostres punts indicant una adreça de correu electrònic.
Ampliareu aquesta informació en l’enllaç: https://citizen.conriv.actaiswaste.com/


Ara, a banda d’aquesta reducció en els rebuts, l’Ajuntament vol premiar l’ús de l’Ecoparc amb premis addicionals: passes per a la utilització d’instal·lacions municipals (gimnàs, piscina, pàdel…) o llibres d’història o flora local.


Pots recollir la teua targeta a la recepció de l’Ajuntament i portar-la sempre amb tu quan vages a l’Ecoparc. Cada vegada que l’uses, el personal operari marcarà una casella i quan la tingues plena pots canviar-la pel premi que preferisques i començar amb una nova targeta.


L’Ecoparc de Montserrat està en el Polígon Industrial Les Valletes i està obert de dilluns a divendres, de 8.00 h a 20.00 h, i els cap de setmana de 8.00 h a 14.00 h. Telèfon: 622 648 908.

Si tens dubtes, pots escriure a dubtesresidus@montserrat.es