Skip to main content

Vine al Comboi Jove Estiu 2024!

S’obrin les inscripcions per al Comboi Jove Estiu 2024, el cicle d’activitats i tallers gratuïts dissenyat per fomentar l’oci educatiu entre la població jove durant les vacances.

El calendari d’enguany és el següent: 

El pròxim dimarts 2 de juliol tindrà lloc un taller de modelat amb argila. Tant per a persones novelles com amb experiència, este taller és una bona oportunitat per explorar la nostra creativitat i aprendre noves tècniques. L’activitat serà a la Llar Jove de Montserrat (plaça de l’Església, 1), de 18 a 20 hores aproximadament. Les persones participants hauran de portar roba que es puga embrutar.

El dijous 4 de juliol descobrirem la natura sota una nova llum amb una excursió guiada de senderisme nocturn pel nostre terme municipal, una experiència única i inoblidable. Aprendrem sobre alguns animals nocturns i el seu paper en l’ecosistema i descobrirem les constel·lacions i altres secrets de l’univers. La ‘Naturnit’ té una duració de 4 hores aproximadament, entre les 20 i les 24 hores. El punt d’eixida serà a les 20 hores a la Llar Jove. Durant el trajecte farem una parada d’uns 30/45 min per a sopar. Les persones participants hauran de portar roba còmoda, calçat adequat, llanterna o frontal, aigua i sopar. 

El dimarts 9 de juliol podrem posar a prova la nostra astúcia i habilitat per treballar en equip resolent enigmes i desafiant els altres en l’emocionant ‘escape room’ que hem preparat. L’activitat tindrà lloc a la Llar Jove. Començarà a les 18 hores i acabarà cap a les 20 hores, aproximadament. Les persones participants no necessiten tindre cap coneixement previ. 

I el dijous 11 de juliol ens traslladarem fins a Cullera per a viure una jornada plena d’emoció i diversió amb una varietat de jocs aquàtics a la mar. Aprendrem i practicarem paddle surf, surf i altres jocs a l’aigua. L’eixida està programada a les 8.45 hores des de la porta de l’IES Alcalans i la tornada serà al voltant de les 14.45 hores al mateix punt. L’activitat inclou el transport amb autobús, l’equip de monitoratge i els materials que s’utilitzaran. Les persones participants han de portar una motxilla amb aigua i esmorzar, crema solar, gorra, roba còmoda, banyador, tovallola, xancletes i una muda per a canviar-se en acabar les activitats programades. Les persones participants no necessiten tindre cap coneixement previ d’estes disciplines. 

Totes les activitats són gratuïtes i estan dirigides a persones joves majors de 10 anys. 

Les places són limitades. Les inscripcions s’obriran el dimecres 26 de juny fins a esgotar aforament. Per a formalitzar la inscripció, cal emplenar l’autorització disponible en este enllaç: https://bit.ly/3RJiEgt.

Si hi ha més sol·licituds que places disponibles, les sol·licituds restants formaran part d’una llista d’espera. Si alguna de les persones admeses rebutja la plaça, ens posarem en contacte amb les persones incloses en la llista d’espera.

El “Comboi Jove” és una excel·lent forma de passar les vacances d’una manera activa i enriquidora que ens dona l’oportunitat de viure uns dies plens d’aventures, aprenentatge i fer noves amistats.Per a qualsevol dubte, es pot contactar amb el Departament de Joventut telefonant al 661 515 053 o enviant un correu a joventut@montserrat.es.

joventut, Montserrat