Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Urbanisme i Medi Ambient • Telèfon:
  962 999 136 - ext. 105
  Fax:
  962 998 058
  A/e:
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Horari:
  de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 h
  Adreça:
  Plaça de l’Església, 1, 46192 Montserrat

  Des d'aquesta àrea es gestionen i controlen assumptes tan importants com la creació del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU), el planejament i les diferents actuacions urbanístiques en sòl pertanyent al territori de Montserrat, la gestió i l’aprovació de llicències d'obres particulars o la gestió i el control de l'ocupació de la via pública.

  • Punt d’informació urbanística, tràmits de llicències d’obra, segregació i activitat, entre d’altres.
  • Canvis de titularitat d’activitat.
  • Informes de reclamacions patrimonials.
  • Cementeri municipal.
  • Tramitacions de subvencions a particulars en matèria d’infraestructures.
  • Coordinació tècnica amb empreses subministradores de serveis urbanístics: subministrament elèctric, telecomunicacions, gas natural, etc.


NOTÍCIES

"El teu gos, la teua responsabilitat"

IMG 1794La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Montserrat inicia una nova acció dins la campanya "El teu gos, la teua responsabilitat", que pretén conscienciar la població de la importància que té per a la convivència ciutadana i el medi ambient que les persones propietàries de gossos arrepleguen els excrements d'aquests.

L'acció consisteix en repartir uns dispensadors en forma d'os que contenen bosses de plàstic per a arreplegar els excrements dels gossos. El dispensador es pot penjar al pantaló o a la corretja del gos, i així dur sempre a mà una bossa i tindre les mans lliures.

Hi ha un total de 300 unitats que es podran arreplegar en el Registre General de l'Ajuntament fins que s'exhaurisquen. La intenció és que les persones que en facen ús creen exemple de civisme.

ImprimeixCorreu-e

Catàleg d'edificis i espais protegits de Montserrat

Planols urbanismeEl Departament d'Urbanisme presenta el Catàleg d'edificis i espais protegits de Montserrat, un conjunt de plànols que recullen les construccions i els espais de la població. Aquest catàleg permetrà a la ciutadania interessada fer consultes sobre el tipus d'edificis i espais del terme municipal, les normes que els regulen, etc. Per accedir-hi, cal entrar entrar a l'Arxiu Digital, clicar en la carpeta d'Urbanisme i seleccionar la carpeta del Catàleg.

També hi podeu accedir directament des d'ací:

ImprimeixCorreu-e

Avís de l'Alcaldia

logo ajment binAmb motiu dels comentaris, falsedats i difamacions respecte de la instal·lació d'un tanatori a l'avinguda d'Europa, l'Alcaldia de l'Ajuntament de Montserrat informa:

Hi ha una sol·licitud presentada per un promotor interessat en l'activitat d'un tanatori a l'avinguda d'Europa. Amb data de hui no s'ha concedit ni tan sols la compatibilitat urbanística de l'esmentada activitat. És per això que l'equip de govern pot afirmar que no s'ha donat cap llicència per a instal·lar cap tanatori a l'avinguda d'Europa i la sol·licitud presentada s'ha arxivat per haver passat el termini corresponent.
 
Atés que, segons podem observar, hi ha un gran malestar entre les veïnes i veïns de la zona, l'equip de govern ha decidit iniciar la modificació de les ordenances municipals en el Pla general per a traslladar aquesta activitat a les zones industrials i que no es puguen instal·lar tanatoris en el nucli urbà de la població.

L'alcalde,

Josep M. Mas i Garcia

ImprimeixCorreu-e

Anunci de licitació de la rotonda dels Alts de Venta Cabrera

10270677-trabajador-3d-con-obras-de-carretera-signoLa Diputació de València ha anunciat la licitació del contracte d'obres de la «rotonda en la intersecció de les carreteres CV-405 i CV-415 als Alts de Venta Cabrera». El criteri d'adjudicació es basarà en l'oferta més avantatjosa econòmicament tenint en compte el plec de clàusules administratives particulars. El valor del contracte s'ha estimat en 1.415.450,04 i s'ha establit un termini d'execució de set mesos. El període de presentació finalitzarà el divendres 5 de desembre, a les 13.00 hores. Les persones interessades han d'adreçar les ofertes al Registre General de la Diputació de València ( c/ Serrans, 2).

D'altra banda, també s'ha anunciat la licitació del contracte de «serveis de direcció, control i vigilància de les obres, coordinació de seguretat i salut de les obres del projecte: condicionament de traçat i reforç del ferm de la CV-415 (B-239) i rotonda en la intersecció de les CV-405 i CV-415 als Alts de Venta Cabrera (B-254)». El criteri d'adjudicació serà el mateix: es basarà en l'oferta més avantatjosa econòmicament d'acord amb el plec de clàusules administratives particulars. En aquest cas, el contracte s'ha valorat amb 193.480,00 euros i el termini d'execució serà de setze mesos. Les empreses interessades poden presentar les ofertes al Registre General de la Diputació de València (c/ Serrans, 2) fins al dilluns 24 de novembre, a les 13 hores.

ImprimeixCorreu-e

 • 1
 • 2
banner imatges futur

logo mancomunitat

NOTÍCIES MANCOMUNITAT
VALL DELS ALCALANS

Butlletí Municipal Digital

mail 256
Subscriu-t'hi

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google