Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Urbanisme i Medi Ambient

PGOU

 • Telèfon:
  962 999 136 - ext. 105
  Fax:
  962 998 058
  A/e:
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Horari:
  de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 h
  Adreça:
  Plaça de l’Església, 1, 46192 Montserrat

  Des d'aquesta àrea es gestionen i controlen assumptes tan importants com la creació del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU), el planejament i les diferents actuacions urbanístiques en sòl pertanyent al territori de Montserrat, la gestió i l’aprovació de llicències d'obres particulars o la gestió i el control de l'ocupació de la via pública.

  • Punt d’informació urbanística, tràmits de llicències d’obra, segregació i activitat, entre d’altres.
  • Canvis de titularitat d’activitat.
  • Informes de reclamacions patrimonials.
  • Cementeri municipal.
  • Tramitacions de subvencions a particulars en matèria d’infraestructures.
  • Coordinació tècnica amb empreses subministradores de serveis urbanístics: subministrament elèctric, telecomunicacions, gas natural, etc.


NOTÍCIES

Han finalitzat les obres del Polígon Industrial Les Valletes de Montserrat

Foto02El passat mes de juny de 2019, varen finalitzar les obres de Millora i modernització d’infraestructures i serveis al polígon industrial les Valletes finançades per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) d’acord amb les ajudes per a projectes d'inversió per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics, per als exercicis 2018 i 2019.

L’actuació ha consistit principalment en la creació d’un carril ciclopedestre (per a bicis i vianants) disposat al llarg de tot el carrer dels Fornillers i del carrer d'Arts Gràfiques del polígon industrial, que serveix de connexió entre el carril bici del barranc de l’Agroix de Montserrat i el carril bici de la carretera CV-405 que connecta amb el municipi de Montroi.

Així mateix, també s’ha realitzat la implantació d’un sistema d’enllumenat eficient de tecnologia LED, reduint en més d’un 80% el consum energètic, així com les emissions de CO2 a l’atmosfera que es generaven amb anterioritat a l’actuació. Les obres s’han complementat amb altres actuacions relacionades amb el cicle integral de l’aigua, millora de la jardineria i disposició d'infraestructura per a la implantació de fibra òptica i altres serveis.

Amb aquesta actuació es millora la qualitat i les oportunitats que ofereix aquest espai industrial, clau per al desenvolupament del municipi i del conjunt de la subcomarca en la qual s'emplaça, i es tracta de beneficiar tant el conjunt d'usuaris i empreses situades en aquest com a les persones usuàries en general, al mateix temps que es millora la seua targeta de presentació del polígon. Foto01

 

Imprimeix Correu-e

Acaben les obres per a cobrir la pista del CEIP

IMG 20190123 WA0008El Col·legi Públic Evaristo Calatayud compta amb una pista esportiva coberta que permetrà disposar d’una zona d’ombratge per a jugar en unes condicions acceptables, a recer del sol i la calor, i d’una superfície de joc en dies de pluja. La pista té unes dimensions de 29 x 45 metres, amb una superfície de 1.305 metres quadrats, dels quals se n’han cobert 1.215 metres quadrats.
 
El 5 de maig de 2018 la Conselleria d’Educació va autoritzar l’Ajuntament de Montserrat a realitzar aquestes obres, que han estat finançades amb recursos ordinaris de l’Ajuntament a càrrec del pressupost de 2018, per valor de 160.930 euros. Les obres van començar el passat 25 d’octubre de 2018 i han finalitzat ara, després de mesos de treball.

IMG 20190122 WA0001


Imprimeix Correu-e

S'executen millores al polígon industrial Les Valletes

GVA IVACEEl projecte finançat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), d’acord amb les ajudes per a projectes d'inversió per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics per als exercicis de 2018 i 2019, recull una sèrie d'actuacions de millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis al polígon industrial Les Valletes de Montserrat amb les quals es millorarà la qualitat i oportunitats que ofereix aquest espai industrial, clau per al desenvolupament del municipi i del conjunt de la subcomarca. S'ha incidit especialment en actuacions centrades en els vials perimetrals i zones d'accés al polígon, de manera que es beneficia el conjunt d'usuaris i empreses situades en aquest emplaçament alhora que es millora la seua targeta de presentació.
 
L’actuació consisteix principalment en l’execució de l’obra civil necessària per a la creació d’un carril bici i de vianants que es disposa al llarg de tot el carrer dels Fornillers i part del carrer d'Arts Gràfiques del polígon industrial, que servirà de connexió entre l'actual carril bici del barranc de l’Agroix de Montserrat i el carril bici existent al costat de la carretera CV-405 a Montroi.

Per altre costat, es preveu la implantació d’un sistema d’enllumenat eficient de tecnologia LED, que segons els estudis realitzats reduirà en més d’un 80 % els consums energètics actuals, així com les emissions de CO2 a l’atmosfera. Així mateix s'executaran altres actuacions complementàries relacionades amb el cicle integral de l’aigua, la millora de la jardineria i la disposició d'infraestructura per a la implantació de fibra òptica i altres serveis.

IMG 20190114 095833 992x744

IMG 20181220 230453 992x744

Imprimeix Correu-e

Modificació de l'accés al CEIP Evaristo Calatayud per obres

Accés collegiAtés que s'estan executant les obres de millora i urbanització del carrer del Doctor Marañón, es comunica a tota la comunitat educativa d'Infantil i Primària que les entrades i eixides al CEIP Evaristo Calatayud hauran de fer-se, tant a peu com amb vehicle, a través dels carrers del Pintor Bauset, d'Ausiàs March, de Josep Iturbi i de Llevant i pel camí de la Mina.

Esperem que la situació es puga normalitzar a final d'octubre. Disculpeu les molèsties.

L'alcalde
Josep Maria Mas i Garcia

Imprimeix Correu-e

Visites educatives a la planta de Guadassuar

ConsorciEl Consorci Ribera i Valldigna organitza visites gratuïtes per a escolars i associacions dels municipis que integren el consorci al Complex de Valoració de Residus Domèstics de Guadassuar. De moment, fins al 31 de juliol es prioritzarà una visita només per municipi, bé de col·legis o d'entitats locals. La resta de peticions es podrien programar de setembre en avant. En cada visita, podran participar un màxim de 55 persones, que seran guiades per dos educadores durant aproximadament 90 minuts.

Per a sol·licitar les visites, cal enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i indicar el nom de la persona responsable, una adreça electrònica de contacte i un número de telèfon per a programar la visita.

31964099 2061122280796347 7826838634304110592 n

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google