Jornades sobre ús responsable de material pirotècnic

artificisL’Ajuntament de Montserrat, des de la Regidoria d’Educació i Formació, junt amb la Policia Local i l’Espai Familiar de Montserrat han organitzat unes jornades sobre prevenció d’accidents en l’ús de material pirotècnic en menors d’entre 10 i 16 anys.

Estrenaran la jornada l'alumnat de 5é i 6é del CEIP Evaristo Calatayud de Montserrat, el proper dimecres 2 de març, a la Casa de la Cultura del municipi. Els seguiran l’alumnat d’Educació Secundària Obligatòria de l’IES Alcalans el divendres 11 de març.

Els menors coneixeran els diferents tipus de petards que existeixen (classe I, II, III i IV) i quines edats deuen tenir per a utilitzar-los. A més, parlarem dels principals perills que presenten i les mesures de seguretat que deuen complir quan els manipulen o quan els emmagatzemen a casa.

A través de la informació i la formació sobre el correcte ús d’aquest material, es pretén conscienciar a la població de la necessitat de fer un ús responsable per minimitzar els possibles riscos d’accidents.

Imprimeix