Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Servei actualitzat de TV en internet

video-playerDesde l'Ajuntament hem actualitzat el servei que oferíem de televisió per internet. A partir d'ara s'oferirà la mateixa programació que es dona en la televisió Local. D'aquesta manera l'accés als continguts en directe com son els plens, la Setmana Internacional de Música de Cambra o els bous al carrer entre altres, es podran vorer més enllà del nucli urbà. A través d'internet arribarà a tot el món que vullga gaudir.

S'està estudiant de cara a un futur oferir diferents tipus de continguts per a que si algú no pot vore-ho en directe el puga vorer en altre horari. Quan s'amplie el servei sereu degudament informats. Com tot servei que comença pot haver alguna incidència, preguem que tingau paciència i s'informe dels problemes al correu electrónic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., gràcies.

Podeu accedir a la pàgina desde aquest enllaç i sempre desde el banner que està en la portada de la web de l'ajuntament.

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google