Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Noves Tecnologies

La fibra òptica s’instal·la a Montserrat

logo ibericaL'operadora de fibra òptica Ibérica de Redes està fent les instal·lacions al nostre municipi per a dotar tots els habitatges de la possibilitat de contractar internet d'alta velocitat juntament amb els serveis de TV, telefonia fixa i telefonia mòbil. A més, la companyia té prevista l'obertura d'una botiga comercial per a contractacions i atenció al client al carrer de Salvador Seguí, número 8.
 
Segons informen, l'objectiu d'Iberica de Redes és donar el millor servei, al millor preu i que siga proper al ciutadà. Aquest és el motiu de l'obertura d'una botiga al nostre municipi on les persones interessades rebran tota mena d'informació sobre els serveis, contractacions i consultes.
 
La companyia preveu una campanya de prevenda al mes de maig amb ofertes especials per als primers clients. Des de l'Ajuntament us mantindrem informats sobre dates exactes del llançament i de la data d'un esdeveniment d'inauguració.

Imprimeix Correu-e

L'alumnat de l'IES dissenya un dron espantaocells

Merops apiaster 2 Col·laborar amb els apicultors de la zona de la vall dels Alcalans és l’objectiu del dron que està desenvolupant l’alumnat de l’IES Alcalans de cara a la mostra el proper mes de maig.

La tercera edició de la Fira Aèria ja alça el vol. El projecte educatiu que va arrencar al novembre i en el qual participa l’alumnat de l’IES Alcalans a més de 3.000 estudiants de València, Alacant i Múrcia, comença a prendre forma.

El projecte a l’IES Alcalans s’ha plantejat de manera que l’alumnat d’Informàtica i Tecnologia Industrial de 1r de Batxillerat busque una finalitat social al seu dron i, per tant, havien de pensar en col·laborar amb algun agent social. El nostre alumnat va pensar en els apicultors de la vall dels Alcalans, per això es van reunir amb ells i buscaren conjuntament la forma de què el dron els facilite i els ajude en la seua tasca diària.

Finalment, la tasca del dron serà la d’espantar l’abellerol, un ocell que es menja les abelles quan ixen del rusc, i per a fer-ho, anirà vestit d’au rapinyaire i emetrà el seu so sobrevolant en cercles la zona dels ruscs que ha de protegir. Cal dir que el nostre dron és un prototip i per a poder fer-ho en realitat hauria de tenir una sèrie de permisos que ara no té.

Actualment s’està treballant en el disseny, la construcció i la programació del dron. Ho estan dissenyant per ordinador amb un programa de disseny 3D, i també imprimiran algunes de les seues parts en una impressora 3D, la resta la construiran al taller de tecnologia.

Una vegada muntat, caldrà programar-lo per ordinador.

signat: Vicent Marí (professor de l'IES Alcalans)

Imprimeix Correu-e

Tràmits des d'Internet

Internet1L'Ajuntament de Montserrat, a través de l'Agència de Promoció del Valencià (AVIVA), treballa des de fa temps en l'adaptació dels formularis municipals al món d'Internet i l'estandardització del disseny. A la secció d'instàncies de la pàgina web municipal hi ha tots els formularis disponibles en format emplenable, organitzats per departaments. S'hi pot accedir des del bàner dinàmic de l'inici o clicant en la caixa «Descarregueu instàncies». D'aquesta manera, doncs, es pot presentar una instància sense la necessitat d'acudir a les dependències municipals, mitjançant la seu electrònica.

Imprimeix Correu-e

Servei actualitzat de TV en internet

video-playerDesde l'Ajuntament hem actualitzat el servei que oferíem de televisió per internet. A partir d'ara s'oferirà la mateixa programació que es dona en la televisió Local. D'aquesta manera l'accés als continguts en directe com son els plens, la Setmana Internacional de Música de Cambra o els bous al carrer entre altres, es podran vorer més enllà del nucli urbà. A través d'internet arribarà a tot el món que vullga gaudir.

S'està estudiant de cara a un futur oferir diferents tipus de continguts per a que si algú no pot vore-ho en directe el puga vorer en altre horari. Quan s'amplie el servei sereu degudament informats. Com tot servei que comença pot haver alguna incidència, preguem que tingau paciència i s'informe dels problemes al correu electrónic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., gràcies.

Podeu accedir a la pàgina desde aquest enllaç i sempre desde el banner que està en la portada de la web de l'ajuntament.

Imprimeix Correu-e

Wi-Fi pública a la plaça de l'Ajuntament

wifi-hotspotDes de l'Ajuntament volem anunciar que s'ha s'instal·lat un hotspot per a donar servei de connexió d'internet gratuït a la plaça de l'Església. Un hotspot és un punt d'accés dins la xarxa de l'Ajuntament amb connexió de banda ampla.

Quan l'usuari es connecta a aquest punt d'accés, ha d'entrar a un navegador i acceptar les condicions d'ús.

Oferim aquest servei amb les condicions que ens permet la Comissió de Mercat de les Telecomunicacions (CMT) per a no incórrer en competència deslleial. Aquestes codicions bàsicament són un límit de 256 kpbs de velocitat i que cada hora la sessió caduca i heu de tornar a acceptar les condicions d'ús.

Tota aquesta infraestructura forma part del projecte Sona la Dipu - Província Wifi al qual l'Ajuntament està adherit.

La xarxa es diu SonaWifi i no té cap contrasenya. Esperem que tot el món puga gaudir d'aquest servei i continuarem treballant per a instal·lar més punts de connexió gratuïta en el terme.

Imprimeix Correu-e

 • 1
 • 2
banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google