Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Noves Tecnologies

Tràmits des d'Internet

Internet1L'Ajuntament de Montserrat, a través de l'Agència de Promoció del Valencià (AVIVA), treballa des de fa temps en l'adaptació dels formularis municipals al món d'Internet i l'estandardització del disseny. A la secció d'instàncies de la pàgina web municipal hi ha tots els formularis disponibles en format emplenable, organitzats per departaments. S'hi pot accedir des del bàner dinàmic de l'inici o clicant en la caixa «Descarregueu instàncies». D'aquesta manera, doncs, es pot presentar una instància sense la necessitat d'acudir a les dependències municipals, mitjançant la seu electrònica.

ImprimeixCorreu-e

Servei actualitzat de TV en internet

video-playerDesde l'Ajuntament hem actualitzat el servei que oferíem de televisió per internet. A partir d'ara s'oferirà la mateixa programació que es dona en la televisió Local. D'aquesta manera l'accés als continguts en directe com son els plens, la Setmana Internacional de Música de Cambra o els bous al carrer entre altres, es podran vorer més enllà del nucli urbà. A través d'internet arribarà a tot el món que vullga gaudir.

S'està estudiant de cara a un futur oferir diferents tipus de continguts per a que si algú no pot vore-ho en directe el puga vorer en altre horari. Quan s'amplie el servei sereu degudament informats. Com tot servei que comença pot haver alguna incidència, preguem que tingau paciència i s'informe dels problemes al correu electrónic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., gràcies.

Podeu accedir a la pàgina desde aquest enllaç i sempre desde el banner que està en la portada de la web de l'ajuntament.

ImprimeixCorreu-e

Wi-Fi pública a la plaça de l'Ajuntament

wifi-hotspotDes de l'Ajuntament volem anunciar que s'ha s'instal·lat un hotspot per a donar servei de connexió d'internet gratuït a la plaça de l'Església. Un hotspot és un punt d'accés dins la xarxa de l'Ajuntament amb connexió de banda ampla.

Quan l'usuari es connecta a aquest punt d'accés, ha d'entrar a un navegador i acceptar les condicions d'ús.

Oferim aquest servei amb les condicions que ens permet la Comissió de Mercat de les Telecomunicacions (CMT) per a no incórrer en competència deslleial. Aquestes codicions bàsicament són un límit de 256 kpbs de velocitat i que cada hora la sessió caduca i heu de tornar a acceptar les condicions d'ús.

Tota aquesta infraestructura forma part del projecte Sona la Dipu - Província Wifi al qual l'Ajuntament està adherit.

La xarxa es diu SonaWifi i no té cap contrasenya. Esperem que tot el món puga gaudir d'aquest servei i continuarem treballant per a instal·lar més punts de connexió gratuïta en el terme.

ImprimeixCorreu-e

IV ASSEMBLEA CIUTADANA

El pròxim dissabte a les 19:00h tindrà lloc a la Casa de la Cultura la IV Assemblea Ciutadana. Si voleu recordar la anterior punxeu sobre la imatge i veureu el video de la III Assemblea.
IVassembles

ImprimeixCorreu-e

Portal del Ciutadà

Ja podem confirmar que en breu estarà  habilitat el portal del ciutadà per poder encetar el que anomenem l'administració electrònica i la gestió administrativa dels expedients municipals per la xarxa d'internet. Tenim ja l'eina i el sistema contractat, i a partir del dilluns implantarem el nou sistema de gestió administrativa. El primer departament que instal·larà el sistema serà el registre municipal. A finals del mes d'octubre entraran en marxa dels distints departaments de l'ajuntament. En breu tindrem també operatiu el portal del ciutadà des de la web municipal per poder accedir a l'administració electrònica des de casa o des de les oficines de les empreses, sempre amb signatura digital, o dni electrònic. Vos trindrem informats al respecte des de la web, el facebook i El Portell. Espere que feu ús del nou sistema de treball. Estem oberts als vostres suggeriments.

ImprimeixCorreu-e

banner imatges futur

logo mancomunitat

NOTÍCIES MANCOMUNITAT
VALL DELS ALCALANS

Butlletí Municipal Digital

mail 256
Subscriu-t'hi

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google