Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Difusió del Portal Game Learning

elerning
Des del Departament d'educació de l'Ajuntament de Montserrat col·laborem en la difusió de The Play the Learning Game Site, un projecte finançat per la Comissió Europea i l'Agència Nacional Espanyola (OAPEE) en el marc del Programa d'Aprenentatge Permanent, subprograma Leonardo Da Vinci, Transferència d'acció per a la innovació.
L'objectiu principal és millorar la capacitat de professors/es i formadors/es per a usar i combinar videojocs, multimèdia i d'e-learning, i per tal de fer més atractiu l'aprenentatge i promoure i millorar la participació de l'alumnat en l'aprenentatge permanent.
El Portal Game Learning conté 3 bases de dades on els usuaris poden buscar:

- eLearning materials didàctics que se centren en les principals matèries ensenyades a les escoles secundàries europees.
- Els videojocs que han estat avaluats i revisats pel seu potencial educatiu pels professors europeus de secundària.
- Programari que es pot utilitzar per produir material educatiu innovador d'aprenentatge i els videojocs amb un propòsit educatiu.

El portal Game Learning també proporciona accés a:
- Tutorials, organitzats per Software Tutorials, sobre l'ús de programari per al desenvolupament de material d'e-learning i els videojocs educatius.
- Cursos Tutorials que proporcionen directrius per al desenvolupament dels videojocs educatius que es troben a la secció de Cursos Pilot d'aquest portal.
- Manual de capacitació dirigit als docents en l'aplicació de solucions multimèdia per a l'educació i el desenvolupament de videojocs per a fins educatius.
- Tallers per a professors, presentar les activitats realitzades durant el taller paral·lel celebrat als països socis en el tema de l'aplicació dels videojocs a l'educació.
- Cursos pilot desenvolupats pels professors de secundària que participen en el projecte. Aquests cursos pilots tracten d'explotar el potencial de la tecnologia multimèdia i videojocs amb fins educatius.

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google