Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

L'Escola de Nadal torna a obrir portes

Escola NadalL'Escola de Nadal de Montserrat és un servei de gestió municipal que depén de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Montserrat.

Puc insciure el meu fill o filla?
Sí, si té entre 1 i 12 anys.

Quan em puc matricular?
El període de matrícula serà del 3 al 13 de desembre.

Què val?
La matrícula costa 40 euros. Els serveis addicionals es pagaran a banda: menjador (50 €) i escola mateinera (25 €).

Quan he de pagar la taxa de matrícula?
Durant el període de matrícula: del 3 al 13 de desembre.

Quan he de pagar la taxa de serveis addicionals (menjador i escola matinera)?
Una vegada confirmat que hi ha suficients persones inscrites en aquests serveis, s’obrirà un període de pagament fins al 18 de desembre per a cobrar-los a qui els haja demanat.

En quina data tindrà lloc l’escola?
Els dies 23, 24, 26, 27, 30 i 31 de desembre, i 2 i 3 de gener.

On es fa?
Tindrà lloc a l'Escola Infantil Municipal del carrer d'Alfredo Garcia, número 30.

Quin horari tindrà?
De 9.00 a 13.30 hores.

Hi ha servei de menjador?
Si hi ha com a mínim 10 comensals inscrits, hi haurà servei de menjador. El cost serà de 50 euros. L’horari del menjador serà de 13.30 a 15.30.
El menjador no es cobrarà fins que no estiga assegurat el servei. Per tant, qui el sol·licite haurà d’esperar la confirmació per a fer-ne el pagament.

Hi ha servei d'escola matinera?
Si hi ha com a mínim 10 alumnes inscrits, hi haurà servei d'escola matinera. El cost serà de 25 euros. L’horari de l’escola matinera serà de 8 a 9.
L’escola matinera no es cobrarà fins que no estiga assegurat el servei. Per tant, qui el sol·licite haurà d’esperar la confirmació per a fer-ne el pagament.

On puc apuntar el meu fill o filla?
Per a formalitzar la matrícula heu de presentar l'imprés de sol·licitud de matrícula a l'Ajuntament, per registre d'entrada,del 3 al 13 de desembre.

On ho he de pagar?
El pagament podrà fer-se amb targeta en el mateix moment de fer la matrícula o amb el document de pagament facilitat per l'Ajuntament per a fer-ho pel banc, en qualsevol entitat bancària.

Les persones que sol·liciten serveis addicionals (menjador i escola matinera), fins que no se’ls comunique que hi ha prou persones inscrites per a oferir-lo, no podran efectuar-ne el pagament. En el moment que se’ls comunique, tindran de temps fins al 18 de desembre per a acudir a l’Ajuntament a fer l’ingrés corresponent.

On puc aconseguir el full de sol·licitud?
Des d'ací podeu descarregar-vos-el en format PDF. També el trobareu al punt d'informació de l'Ajuntament (Registre) i a l'Escola Infantil Municipal.

Puc fer la tramitació electrònica de la sol·licitud de matrícula?
Sí, seguiu els passos següents:

Primer. Si no demaneu serveis addicionals (escola matinera i menjador) heu de fer una transferència al compte de l’Ajuntament següent ES41 0030 3224 2308 7000 0271, de l’import de la matrícula (40 €), indicant en el concepte «Escola de Nadal», i nom i cognoms de l’alumne o alumna. Guardeu-vos el justificant de pagament perquè durant la tramitació se us demanarà.

Segon. Entreu en la seu electrònica de l’Ajuntament: https://montserrat.sedelectronica.es i seleccioneu el tràmit «Preinscripció en “Escola de Nadal”».

Tercer. Quan realitzeu el tràmit de preinscripció en l’Escola de Nadal, adjunteu el justificant de pagament de la matrícula.

ATENCIÓ: Les persones que sol·liciten també serveis addicionals (menjador i escola matinera), fins que no se’ls comunique que hi ha prou persones inscrites per a oferir-lo, no podran efectuar-ne el pagament. En el moment que se’ls comunique, tindran de temps fins al 18 de desembre per a fer l’ingrés corresponent.

Encara tinc dubtes, què faig?
Podeu parlar amb la persona que la coordina, la directora de l'Escola Infantil Municipal, al carrer d'Alfredo Garcia, número 30. Telèfon: 96 299 98 37.

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google