Joventut organitza una excursió a la neu

Excursió neu Aviva webLa Regidoria d’Educació, Formació i Joventut obri el termini d’inscripcions a l’excursió a l’estació d’esquí de Valdelinares, que tindrà lloc el diumenge 3 de febrer de 2019. L’eixida serà a les 06.15 h des de l’Escola Infantil Municipal (c/ Alfredo Garcia, 30) i l’arribada a Montserrat serà al voltant de les 19.30 h al mateix lloc. El preu de l’activitat varia segons l’opció elegida:

Opció 1
- Bus = 13 euros.

Opció 2
- Bus + pista de trineus + dinar (inclou 1r plat, 2n plat, pa i aigua) = 37 euros.
La pista de trineus és una zona acotada per a l’ús exclusiu de trineus. A més, compta amb una zona especial per a fer ninots de neu, un tira boles i una atracció sobre la neu. Amb l’entrada et regalen una pala individual per a relliscar per la neu. Pots portar el teu propi trineu. Cal tindre en compte que allí no es lloguen trineus, solament se’n venen.

Opció 3
- Bus + forfet = 53 euros.

Opció 4
- Esquí: bus + forfet + lloguer de material d’esquí = 64 euros.
- Surf de neu (snowboard): bus + forfet + lloguer de la planxa de neu = 64 euros.

Opció 5
- Esquí: bus + forfet + lloguer material d’esquí + classe d’esquí (2 hores de durada) = 76 euros.
- Surf de neu: bus + forfet + lloguer material de surf de neu + classe de surf de neu (2 hores de durada) = 76 euros.

Opció 6
- Esquí: bus + forfet + lloguer material d’esquí + classe d’esquí (2 hores de durada) + dinar (inclou beguda aigua/refresc i entrepà) = 83 euros.
- Surf de neu: bus + forfet + lloguer material de surf de neu + classe de surf de neu (2 hores de durada) + dinar (inclou entrepà i refresc o aigua) = 83 euros.

El lloguer de casc són 3 euros. En cas de voler llogar-lo, s’haurà de sumar aquest import al preu de l’opció escollida en el moment de realitzar el pagament.  

A les persones que trien les opcions que impliquen forfet (opció 3, 4, 5 i 6) el dia de l’excursió se’ls demanarà 3 euros en concepte de fiança. Una vegada acabada l’activitat, el guia acompanyant els retornarà els 3 euros.

En totes les opcions hi ha inclosa una assegurança de viatge.

Tots els menors hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta que se’n faça responsable.

L’activitat té places limitades, per això si es supera el nombre de places disponibles, les inscripcions s’acceptaran per ordre d’inscripció. Tanmateix, la realització de l’activitat està sotmesa a un nombre mínim de participants, en cas que no es realitzara, s’avisarà prèviament a totes les persones inscrites i es tornarà l’import abonat. A més, la realització de les classes també està sotmés a un nombre mínim de persones inscrites en cada nivell i modalitat. Si, una vegada tancades les inscripcions, no es pot realitzar la classe, s’avisarà prèviament a totes les persones inscrites i es tornarà l’import abonat.

Com em puc inscriure?

El termini d’inscripció acaba el divendres 25 de gener de 2019. Per a formalitzar la inscripció heu de:
1.    Emplenar el formulari d’inscripció.
2.    Realitzar el pagament, mitjançant un ingrés en el compte bancari o una transferència.
3.    Enviar el formulari d’inscripció juntament amb el comprovant de pagament al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

S’ha d’emplenar un formulari per cada persona que s’inscriu. Podeu descarregar-vos-el en format PDF ací.  

On ho he de pagar?
Per a fer el pagament s’ha d’ingressar l’import o fer una transferència bancària a aquest compte:

BANKIA ES15 2038 8722 056000086649
Beneficiari: Viajes Transvia
En el concepte cal posar: Nom i cognoms – Ajuntament de Montserrat.
 
Si una persona fa el pagament de diferents persones, cal que adjunte tots els formularis d’inscripció de les persones corresponents al correu electrònic que enviarà a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb el justificant de pagament.

Encara tinc dubtes, què faig?
Podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Imprimeix