Excursió a Expojove

cartell expojove 2 1La Regidoria d’Educació, Formació i Joventut ha obert el termini d’inscripcions a l’excursió a Expojove, que tindrà lloc el dijous 3 de gener de 2019.

L’eixida serà a les 10.00 h des de l’Escola Infantil Municipal (c/ Alfredo Garcia, 30) i l’arribada a Montserrat serà a les 18.00 h al mateix lloc.

El preu de l’activitat inclou el transport i l’entrada a Expojove:

-       Per als menors de 4 anys (han de tindre 4 anys o menys el 2 de gener de 2019) l’eixida és gratuïta.

-       Per als majors de 4 anys té un cost de 3 euros.

Tots els menors hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta que es faça responsable.

L’activitat té places limitades, per això si se supera el nombre de places disponibles per a l’activitat, les inscripcions s’acceptaran per ordre d’inscripció. Tanmateix, la realització de l’activitat està sotmesa a un nombre mínim de participants, en cas que no es realitzara, s’avisarà prèviament a totes les persones inscrites.


Com m’hi puc inscriure?

Per a formalitzar la inscripció heu d’emplenar el formulari i presentar-lo a l’Ajuntament el 2 de gener, d’11.00 a 14.00 hores i de 15.30 a 17.00 hores.

Podeu descarregar-vos el formulari en format PDF ací. També el trobareu a l’Ajuntament el dia 2 de gener en l’horari d’inscripció.


On ho he de pagar?

El pagament es farà en metàl·lic a l’Ajuntament en el moment de la inscripció.


Encara tinc dubtes, què faig?


Podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Imprimeix