L'Escola de Nadal torna a obrir portes

Escola NadalL'Escola de Nadal de Montserrat és un servei de gestió municipal que depén de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Montserrat.

A qui va dirigida?

L'escola és per a xiquets i xiquetes d'1 a 12 anys.

En quines data tindrà lloc?

Els dies 24, 26, 27, 28 i 31 de desembre, i 2, 3 i 4 de gener.

Què val?

Té un cost de 40 euros.

On es fa?

Tindrà lloc a l'Escola Infantil Municipal, al carrer d'Alfredo Garcia, número 30.

Quin horari tindrà?

De 9.00 a 13.30 hores.

Hi ha servei de menjador? Hi ha servei d'escola matinera?

Si hi ha com a mínim 10 comensals inscrits, hi haurà servei de menjador. El cost serà de 50 euros. L’horari del menjador és de 13.30 a 15.30. Així mateix, si hi ha com a mínim 10 alumnes inscrits, hi haurà servei d'escola matinera. El cost serà de 25 euros. L’horari de l’escola matinera és de 8 a 9.

On puc apuntar el meu fill o la meua filla?

Per a formalitzar la matrícula heu de presentar l'imprés de sol·licitud de matrícula a l'Ajuntament, per registre d'entrada, del 3 al 14 de desembre.

On ho he de pagar?

El pagament es podrà fer amb targeta al mateix moment de fer la matricula o bé en qualsevol entitat bancària amb el document de pagament facilitat per l'Ajuntament.

On puc aconseguir el full de sol·licitud?

Des d'ací podeu descarregar-lo en format PDF. També el trobareu al Punt d'Informació de l'Ajuntament (OAC) i a l'Escola Infantil Municipal.

Encara tinc dubtes, què faig?

Podeu parlar amb la persona que ho coordina, la directora de l'Escola Infantil Municipal, al carrer d'Alfredo Garcia, número 30. Telèfon: 96 299 98 37.

Imprimeix