Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Inscripció oberta per al curs de monitor d’activitats de temps lliure

Curs MAT 1La Regidoria d’Educació, Formació i Joventut oferix a les persones majors de 18 anys el Curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil. A través d'aquest curs les persones participants podran adquirir els coneixements i  les competències necessaris per a poder treballar en l’oci educatiu de temps lliure amb infants i joves. És una formació acreditada que habilita per a poder treballar en escoles d'estiu, de Pasqua i de Nadal, albergs, campaments, ludoteques, hotels, creuers...

Descripció del curs: El curs té una durada total de 310 hores, repartides en tres mòduls teòrics de 150 hores i un pràctic de 160 hores, segons la normativa vigent.

Titulació: En finalitzar el període de formació, aquells participants que hagen superat la fase teòrica i pràctica, rebran un títol oficial de Monitor d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil acreditat per l'IVAJ, Generalitat Jove.

Data i lloc d'impartició: Del 2 al 30 de juliol de 2018, a la Casa de la Cultura de Montserrat (c/ Dos de Maig, 6).

Horari: De 9.30 a 13.30 hores.

Preu: 100 euros. Hi ha la possibilitat de fraccionar-ne el pagament en dos terminis.

Places: Les places són limitades. El curs no s'impartirà si no hi ha, almenys, 10 persones inscrites. En cas que les persones inscrites superen les 35 places disponibles, s’acceptaran les matrícules per ordre d’inscripció. Aquelles persones que es queden fora passaran a formar part d’una llista d’espera.

El termini d’inscripció acaba el divendres 22 de juny.
 1. Descarrega el formulari d’inscripció ací o demana’l a l’Ajuntament de Montserrat.

 2. Emplena’l degudament i presenta'l a l’ajuntament o envia’l a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Pagament: Una vegada tancat el període d’inscripció ens posarem en contacte amb totes les persones inscrites per tal de donar-los informació sobre el pagament del curs.

Aquest curs està organitzat i subvencionat per l’Ajuntament de Montserrat i impartit per ABAST, escola de formació i temps lliure homologada per l'IVAJ. Per a més informació, podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google