Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Viàriament, jornada d’educació viària per als escolars de Montserrat

Cartell viariament EIMViàriament és una jornada d’educació viària per als escolars de Montserrat, adreçada a l’alumnat de l’Escola Infantil Municipal i el CEIP Evaristo Calatayud, que posa en marxa l’Ajuntament de Montserrat a través de la Regidoria d’Educació i Formació, en col·laboració amb l’Espai Familiar, la Policia Local, Aviva Montserrat, l’Escola Infantil Municipal, el CEIP Evaristo Calatayud i la DGT.

La primera parada serà l’Escola Infantil Municipal, que encetarà la campanya aquest dimecres 21 de febrer, i del 10 al 13 d’abril serà el torn de l’alumnat del CEIP Evaristo Calatayud. A través d’activitats lúdiques i participatives, els participants aprendran a conéixer, complir i respectar els diferents elements dels seu entorn viari, el significat dels distints tipus de senyals, les funcions de la policia local i com circular correctament a peu, en bicicleta, cotxe o transport escolar. A més, cada aula rebrà dos exemplars dels cartells Circulem en valencià, editats per la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València.

L'objectiu general de la campanya és incrementar la pròpia seguretat i aconseguir una ciutadania, sobre tot la més jove, cada vegada més conscienciada, més informada, més reflexiva, més dialogant i més responsable. En la jornada es transmet la importància de les actituds, els valors i les normes de comportament viari que fomenten la consciència ciutadana, la convivència i la seguretat, de manera que es treballa la prevenció d’incidents i la millora de la mobilitat al nostre municipi.

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google