Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Educació i Formació

 • Telèfon:

  Fax:
  962 998 058
  E-mail:

  Horari:

  Adreça:


NOTÍCIES

Projecte de Jornada Contínua al CEIP Evaristo Calatayud

CEIP ECEl CEIP Evaristo Calatayud i la Regidoria d'Educació informen que la Direcció General de Política Educativa, una vegada revisada la documentació presentada, ha autoritzat a iniciar el procediment de consulta a les famílies, que tindrà lloc el proper 4 d’abril.
Així mateix comunica que podran votar totes aquelles persones que estiguen al cens, publicat al tauler d'anuncis del centre, al que es poden fer al·legacions fins el dia 23 de març.
Podeu consultar el Projecte de Jornada Continua ací.

ImprimeixCorreu-e

Escola de Pasqua 2017

logoEIML'Escola de Pasqua de Montserrat és un servei de gestió municipal que depén de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Montserrat.

A qui va dirigida?
L'escola és per a xiquets i xiquetes d'1 a 12 anys.

En quina data tindrà lloc?
Els dies 18, 19, 20, 21, d'abril.

Què val?
Té un cost de 40 euros.

On es fa? 
Tindrà lloc a l'Escola Infantil Municipal del carrer d'Alfredo Garcia, número 30. 

Quin horari tindrà?
De 09.00 a 13.30 hores.


Hi ha servei de menjador? Hi ha servei d'escola matinera?
Si hi ha com a mínim 10 alumnes inscrits, hi haurà servei de menjador.
El cost serà de 50 euros.
Si hi ha com a mínim 10 alumnes inscrits, hi haurà servei d'escola matinera. El cost serà de 25 euros.
Horari menjador: 13.30-15.30
Horari escola matinera: 8.00-9.00

On puc apuntar el meu fill/a?
Per a formalitzar la matrícula has de presentar l'imprés de sol·licitud de matrícula a l'Ajuntament per Registre d'Entrada fins al 5 d'abril. Heu d'adjuntar-hi també el document que acredite el pagament de la matrícula (facilitat al Departament de Comptabilitat, situat a la segona planta de l'Ajuntament).

On ho he de pagar?
En qualsevol entitat bancària, però abans has de demanar el document per a l'autoliquidació que et facilitaran al Departament de Comptabilitat de l'Ajuntament (segona planta).
On puc aconseguir el full de sol·licitud?

Des d'ací te'l pots descarregar en format pdf i autoomplir-te'l. O bé, el trobaràs al punt d'informació de l'Ajuntament (Registre) o a l'Escola Infantil.

Tinc encara dubtes, què faig?
Pots parlar amb la persona que ho coordina, la trobaràs a l'Escola Infantil Municipal del carrer d'Alfredo Garcia, número 30. Telèfon: 962 999 837.

ImprimeixCorreu-e

II Jornada sobre ús responsable d'articles pirotècnics

Cartell Jornades“Vés amb compte!” és una campanya de prevenció d’accidents pirotècnics que posa en marxa per segon any consecutiu la Regidoria d'Educació de l’Ajuntament de Montserrat a través de l’Espai Familiar de Montserrat. Es tracta d’una jornada amb consells d’ús, que tindrà lloc el 6 de març a la Casa de la Cultura de Montserrat, entre els escolars de 8 a 14 anys del Col·legi Evaristo Calatayud i l’institut Alcalans, i que enguany, en col·laboració amb AVIVA Montserrat, l’Agència de Promoció del Valencià municipal, s’ha completat amb un sorteig entre aquells escolars que juguen a uns passatemps que contenen vocabulari valencià de la pirotècnia. En el fullet informatiu que conté els passatemps, també hi ha uns codis QR per a descarregar-se els cartells de la pirotècnia editats per la Diputació de València, i el full d’autorització d’ús de material pirotècnic.

Els premis que s’atorgaran són tres caixes de seguretat que contindran material pirotècnic ajustat a l’edat dels premiats, tot gentilesa del Quiosc La Llibertat, distribuidor de material pirotècnic a Montserrat. A més, cada aula participant rebrà els tres exemplars dels cartells del vocabulari de la pirotècnia (manifestacions festives, artificis i espectacles pirotècnics).

La campanya s'iniciarà amb una jornada en què la Policia Local explicarà a l'alumnat dels centres escolars participants, els diferents tipus de petards que hi ha (classe I, II, III i IV), i a quines edats poden utilitzar-los. A més, es parlarà dels principals perills que presenta el seu ús i les mesures de seguretat que han de tindre en compte a l'hora de manipular-los, o quan els emmagatzemen a casa.

 

ImprimeixCorreu-e

Xarrada sobre assetjament escolar

 Cartell Assetjament escolarQuè és l’assetjament o bullying? Com detectar si el vostre fill o filla el pateix? Com podeu col·laborar per fer-li front? D’aquestes i altres qüestions parlarem a la xarrada que l’Espai Familiar ha preparat sobre assetjament escolar, amb l’objectiu de què totes les famílies puguen conèixer i expressar les seues inquietuds, resoldre dubtes i ampliar coneixements sobre com previndre i afrontar aquestes situacions.
L’activitat és gratuïta i tindrà lloc el proper dijous 1 de desembre de 15.05h a 16.40h a la biblioteca del CEIP Evaristo Calatayud.
Si voleu inscriure’s o necessiteu més informació podeu consultar la pàgina de facebook Espai Familiar, escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonar al 676902020. 

ImprimeixCorreu-e

Xarrada sobre alimentació infantil de 0 a 3 anys

cartellL’Espai Familiar de Montserrat en col·laboració amb l’Escola Infantil Municipal han preparat una xarrada sobre alimentació infantil, que tindrà lloc el proper dimarts 18 d’Octubre a les 17.30h a les instal·lacions de l’Escola Infantil Municipal de Montserrat (C/Alfredo Garcia, núm. 30. Montserrat).
La xarrada estarà impartida per una nutricionista especialitzada en nutrició pediàtrica, que explicarà les claus per a organitzar el menú dels xiquets de manera equilibrada, complint amb les necessitats nutricionals de cada edat, així com algunes estratègies per dur a terme i ensenyar bons hàbits alimentaris.
Si voleu més informació podeu consultar la pàgina de facebook Espai Familiar, escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonar al 676902020.

ImprimeixCorreu-e

banner imatges futur

logo mancomunitat

NOTÍCIES MANCOMUNITAT
VALL DELS ALCALANS

Butlletí Municipal Digital

mail 256
Subscriu-t'hi

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google