Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Educació i Formació

 • Telèfon:

  Fax:
  962 998 058
  E-mail:

  Horari:

  Adreça:
 • Cartell XARRADA FORMATIVA 2 2020 1La Regidoria d'Educació, Joventut i Igualtat, a través de l'Espai Familiar i en col·laboració amb el CEIP Evaristo Calatayud, ha preparat una xarrada gratuïta sobre autoestima. 

  Les famílies podran prendre consciència de la importància que té per als xiquets i xiquetes tenir una bona autoestima, com influeix aquesta en el seu dia a dia i com podem potenciar-la com a mares i pares.

  L’activitat tindrà lloc el pròxim dijous 6 de febrer, de les 15.00 h fins les 16.35 h, a la biblioteca del CEIP Evaristo Calatayud.

  Per a més informació, podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonar al 661515053.
   


NOTÍCIES

Eixida a Expojove

expojove JPGLa Regidoria d’Educació, Joventut i Igualtat obri el termini d’inscripcions a l’excursió a Expojove, que tindrà lloc el divendres 3 de gener de 2020.

L’eixida serà a les 10.00 h des de l’Escola Infantil Municipal (c/ Alfredo García, 30) i l’arribada a Montserrat serà a les 18.00 h al mateix lloc.

El preu de l’activitat inclou el transport i l’entrada a Expojove:

-        De 0 a 4 anys: l’eixida és gratuïta.

-        Per a majors de 4 anys té un cost de 3 euros.

Tots els i les menors hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta que se’n faça responsable.

L’activitat té places limitades, per això si se supera el nombre de places disponibles per a l’activitat, les inscripcions s’acceptaran per ordre. Tanmateix, la realització de l’activitat està sotmesa a un nombre mínim de participants, en cas que no es realitze, s’avisarà prèviament a totes les persones inscrites.

Com em puc inscriure?

Per a formalitzar la inscripció heu d’emplenar el formulari i presentar-lo a l’Ajuntament el 27 de desembre. L’horari per a inscriure’s serà pel matí d’11 a 14 h i de vesprada de 15.30 a 17 h.

Podeu descarregar-vos el formulari en format PDF ací. També el trobareu a l’Ajuntament el 27 de desembre en horari d’inscripció.

On ho he de pagar?

El pagament es farà en metàl·lic a l’Ajuntament en el moment de la inscripció.

Encara tinc dubtes, què faig?

Podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Telefoneu al 661515053.

Imprimeix Correu-e

L'Escola de Nadal torna a obrir portes

Escola NadalL'Escola de Nadal de Montserrat és un servei de gestió municipal que depén de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Montserrat.

Puc insciure el meu fill o filla?
Sí, si té entre 1 i 12 anys.

Quan em puc matricular?
El període de matrícula serà del 3 al 13 de desembre.

Què val?
La matrícula costa 40 euros. Els serveis addicionals es pagaran a banda: menjador (50 €) i escola mateinera (25 €).

Quan he de pagar la taxa de matrícula?
Durant el període de matrícula: del 3 al 13 de desembre.

Quan he de pagar la taxa de serveis addicionals (menjador i escola matinera)?
Una vegada confirmat que hi ha suficients persones inscrites en aquests serveis, s’obrirà un període de pagament fins al 18 de desembre per a cobrar-los a qui els haja demanat.

En quina data tindrà lloc l’escola?
Els dies 23, 24, 26, 27, 30 i 31 de desembre, i 2 i 3 de gener.

On es fa?
Tindrà lloc a l'Escola Infantil Municipal del carrer d'Alfredo Garcia, número 30.

Quin horari tindrà?
De 9.00 a 13.30 hores.

Hi ha servei de menjador?
Si hi ha com a mínim 10 comensals inscrits, hi haurà servei de menjador. El cost serà de 50 euros. L’horari del menjador serà de 13.30 a 15.30.
El menjador no es cobrarà fins que no estiga assegurat el servei. Per tant, qui el sol·licite haurà d’esperar la confirmació per a fer-ne el pagament.

Hi ha servei d'escola matinera?
Si hi ha com a mínim 10 alumnes inscrits, hi haurà servei d'escola matinera. El cost serà de 25 euros. L’horari de l’escola matinera serà de 8 a 9.
L’escola matinera no es cobrarà fins que no estiga assegurat el servei. Per tant, qui el sol·licite haurà d’esperar la confirmació per a fer-ne el pagament.

On puc apuntar el meu fill o filla?
Per a formalitzar la matrícula heu de presentar l'imprés de sol·licitud de matrícula a l'Ajuntament, per registre d'entrada,del 3 al 13 de desembre.

On ho he de pagar?
El pagament podrà fer-se amb targeta en el mateix moment de fer la matrícula o amb el document de pagament facilitat per l'Ajuntament per a fer-ho pel banc, en qualsevol entitat bancària.

Les persones que sol·liciten serveis addicionals (menjador i escola matinera), fins que no se’ls comunique que hi ha prou persones inscrites per a oferir-lo, no podran efectuar-ne el pagament. En el moment que se’ls comunique, tindran de temps fins al 18 de desembre per a acudir a l’Ajuntament a fer l’ingrés corresponent.

On puc aconseguir el full de sol·licitud?
Des d'ací podeu descarregar-vos-el en format PDF. També el trobareu al punt d'informació de l'Ajuntament (Registre) i a l'Escola Infantil Municipal.

Puc fer la tramitació electrònica de la sol·licitud de matrícula?
Sí, seguiu els passos següents:

Primer. Si no demaneu serveis addicionals (escola matinera i menjador) heu de fer una transferència al compte de l’Ajuntament següent ES41 0030 3224 2308 7000 0271, de l’import de la matrícula (40 €), indicant en el concepte «Escola de Nadal», i nom i cognoms de l’alumne o alumna. Guardeu-vos el justificant de pagament perquè durant la tramitació se us demanarà.

Segon. Entreu en la seu electrònica de l’Ajuntament: https://montserrat.sedelectronica.es i seleccioneu el tràmit «Preinscripció en “Escola de Nadal”».

Tercer. Quan realitzeu el tràmit de preinscripció en l’Escola de Nadal, adjunteu el justificant de pagament de la matrícula.

ATENCIÓ: Les persones que sol·liciten també serveis addicionals (menjador i escola matinera), fins que no se’ls comunique que hi ha prou persones inscrites per a oferir-lo, no podran efectuar-ne el pagament. En el moment que se’ls comunique, tindran de temps fins al 18 de desembre per a fer l’ingrés corresponent.

Encara tinc dubtes, què faig?
Podeu parlar amb la persona que la coordina, la directora de l'Escola Infantil Municipal, al carrer d'Alfredo Garcia, número 30. Telèfon: 96 299 98 37.

Imprimeix Correu-e

Torna l'Escola d'Estiu de Montserrat

cartell escola destiu 2019 1L'Escola d'Estiu de Montserrat és un servei de gestió municipal que depén de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Montserrat.

A qui va adreçada?

L'Escola d'Estiu és per a xiquets i xiquetes d'1 a 12 anys.

En quina data tindrà lloc?

Opcional juny (mínim 10 alumnes): 21, 25, 26,27 i 28 de juny (40 euros)
Opcional setembre (mínim 10 alumnes): del 2 al dia anterior a l’inici del curs d’infantil i primària (40 euros)
Juliol: de l’1 al 30; 1a quinzena, de l’1 al 15; 2a quinzena, del 16 al 30.
Agost: de l'1 al 30; 1a quinzena, de l'1 al 14; 2a quinzena, del 19 al 30.

Què val?

Té un cost de mensual de 80 euros i els períodes quinzenals, 40 euros.
*Les quinzenes no es determinaran de forma discrecional; les persones interessades hauran de respectar els períodes.


On es f a?

Tindrà lloc a l'Escola Infantil Municipal i al centre educatiu del carrer d'Alfredo Garcia, número 30.

Quin horari tindrà?

Juny i setembre de 9.00 a 13.30.
Juliol i agost sense menjador de 9.00 a 13.30.

Hi ha servei de menjador? Hi ha servei d'escola matinera?


Si hi ha com a mínim 10 alumnes inscrits, hi haurà servei de menjador. El cost serà de 100 euros.

* La possibilitat d'inscripció en el servei de menjador quinzenal està limitat a les persones que assistisquen a l'escola d'estiu quinzenal.
Si hi ha com a mínim 10 alumnes inscrits, hi haurà servei d'escola matinera. El cost serà de 25 euros.

Horari menjador:
13.30-15.30

Horari escola matinera: 8.00-9.00

On puc apuntar el meu fill o filla?

Per a formalitzar la matrícula has de presentar l'imprés de sol·licitud de matrícula en l'Ajuntament, per registre d'entrada, del 3 fins al 14 de juny, per al període de juny; i per als períodes de juliol, agost i setembre, del 3 al 20 de juny.

On ho he de pagar?

En qualsevol entitat bancària, però abans has de demanar el document per a l'autoliquidació que et facilitaran a l'Ajuntament. Si ho prefereixes, podràs pagar amb targeta en el mateix moment de presentar la matrícula.


On puc aconseguir el full de sol·licitud?

Des d'ací te'l pots descarregar en format PDF i emplenar-lo. També el trobaràs en el punt d'informació de l'Ajuntament o a l'Escola Infantil Municipal.Encara tinc dubtes, què faig?

Podeu parlar amb la persona que ho coordina, la directora de l'Escola Infantil Municipal, al carrer d'Alfredo Garcia, número 30. Telèfon: 96 299 98 37.

Imprimeix Correu-e

Es publica el llistat definitiu d'alumnat admés en l'EIM per al curs 2019-2020

Escola Infantil MunicipalEs publica el llistat provisional d'alumnat admés en l'Escola Infantil Municipal per al curs 2019-2020.

Podeu consultar el llistat fent clic ací.

En data 16 de maig, es publica el llistat definitiu d'alumnat admés.

Podeu consultar-lo fent clic ací.  

La formalització de la matrícula serà del 17 al 24 de maig a l'Escola Infantil Municipal, en horari de 9 a 12 i de 15 a 16.30 horas.
Caldrà adjuntar la documentació següent:
- Dos fotografies mida carnet del xiquet o xiqueta
- Una fotocòpia del full de vacunes
- Una fotocòpia del full de les dades del número de compte bancari, per a domiciliar-ne els rebuts
- Una fotocòpia de la targeta sanitària SIP del xiquet o xiqueta

Imprimeix Correu-e

Jornades «Viàriament» al CEIP Evaristo Calatayud

Jornades eduvialAquesta setmana, el CEIP Evaristo Calatayud ha rebut una nova edició de «Viàriament», les jornades d’educació viària adreçades a l’alumnat de l’Escola Infantil Municipal i del CEIP Evaristo Calatayud. Es tracta d’una campanya que posa en marxa l’Ajuntament de Montserrat, des de la Regidoria d’Educació, Formació i Joventut, en col·laboració amb l’Espai Familiar, la Policia Local, Aviva Montserrat, l’Escola Infantil Municipal, el CEIP Evaristo Calatayud i la DGT.

Durant aquesta setmana, fent ús del parc mòbil de bicicletes, l’alumnat del CEIP Evaristo Calatayud aprendrà de forma lúdica i participativa a complir i respectar els diferents elements del seu entorn viari, a conéixer el significat dels distints tipus de senyals, les funcions de la Policia Local i com circular correctament a peu, en bicicleta, en cotxe o en transport escolar.

L'objectiu general de la campanya és incrementar la pròpia seguretat i aconseguir una ciutadania, sobretot la més jove, cada vegada més conscienciada, més informada, reflexiva, dialogant i responsable. I també, transmetre'ls la importància de les actituds, els valors i les normes de comportament viari que fomenten la consciència ciutadana, la convivència i la seguretat, i treballar així en la prevenció d’incidents i la millora de la mobilitat al nostre municipi.

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google