Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Educació i Formació

 • Telèfon:

  Fax:
  962 998 058
  E-mail:

  Horari:

  Adreça:


NOTÍCIES

Llistat definitiu d'alumnat admés a l'Escola Infantil Municipal de Montserrat

Logo Escola infantilAcí podeu consultar el llistat definitiu de l'alumnat admés a l'Escola Infantil de Montserrat per al curs 2017/2018.

Recordeu que el termini per a formalitzar la matrícula serà del 26 de maig al 7 de juny, ambdós inclosos, en horari de 9.00-12.00 i de 15.00-17.00, al mateix centre educatiu.

ALARCON NAVARRO, SARA

ALBERO ALCAÑIZ, ALEIX

ALBEROLA ROSELLÓ, MARIA

ALEDO PALOMARES, SANTIAGO

ALEMANY SANCHEZ, NOAH

ARBOLEDAS CANTERAS, NOA

AREVALO LÓPEZ, EMMA

ASUNCIÓN SANCHEZ, JADE

BAIXAULI SANCHEZ, ANDRÉS

BOSCH BLASCO, NASCITURUS

BOSCH PIÑERO, ALBA

BLASCO MARTIN, ARIT

CABALLERO DELVALLE, AINHOA

CONTRERAS BISBAL, JORGE

CIOBANU STEJAR, MARIA-ROXANDRA

D'AMELIO ALBUIXECH, MATTEO

FERRIOL SANCHEZ, OLIVIA

GARCIA FERNANDEZ, SHEILA

GARCIA MARTI, JOAN

GONZALEZ GOMEZ, HELENA

HIDALGO COSA, CLAUDIA ISABEL

JIMENEZ VILAR, ALANA

KALOVACHE,YOUSSEF

KRITLI CERVERA, MARIA LINDA

LACALLE MARTINEZ, NEUS

NACHER CASAS, TAHYS

MARTINEZ CAMPOS, ALEX

MARTINEZ CASTRO, JAVI

MARTI CERVERÓ, ALBA

MARTINEZ YUBERO, LUCIA

MARQUES RADAL, TONI

MONTEJANO, SUÁREZ, GERMAN

MORENO ALCAIDE, CELIA

MORENO ALCAIDE, PAULA

MORENO NAVARRO, ALEXANDRA

PICAZO LÓPEZ, IAN

RASSOUL, AMIR

ROBLES CAZORLA, TRIANA

RUIZ CABANILLAS, DANIELA

RUIZ PLAZA, SAMUEL

SANZ DEL VALLE, XAVI

SALCUDEAN , ADONIS-ALEXANDRU

TARIN BLASCO, RUBÍ

VICENT MÁS, MARTINA

ImprimeixCorreu-e

"Llum verda a la vida", educació viària per a escolars

Jornades educació viàriaL’Ajuntament de Montserrat, des de la Regidoria d’Educació i Formació, i junt amb l’Espai Familiar, la Policia Local i el Col·legi Públic Evaristo Calatayud, ha organitzat unes jornades sobre educació viària per als propers dies 17, 19 i 26 de maig.
Durant aquests tres dies, més de 150 alumnes de 5 anys i 2n de Primària del municipi aprendran a conèixer, complir i respectar els diferents elements dels seu entorn viari, el significat dels distints tipus de senyals, les funcions dels policies locals i com circular correctament a peu, en bicicleta, al cotxe o al transport escolar.
Baix el lema “Llum verda a la vida”, l’Ajuntament de Montserrat posa en marxa aquesta campanya amb l’objectiu de transmetre als nostres escolars actituds, valors i normes de comportament viari que fomenten la consciència ciutadana, la convivència i la seguretat, treballant així en la prevenció d’incidents i la millora de la mobilitat al nostre municipi.

ImprimeixCorreu-e

S'inicia la matrícula de l'Escola Infantil municipal

logoEIMLa matrícula per al Primer Cicle d'Educació Infantil de l'Escola Infantil de Montserrat estarà oberta del 8 al 16 de maig, ambdós inclosos. Aquest curs s'ofereix també el servei de menjador i escola matinera. Les taxes i les bonificacions són les mateixes que per al curs 2016/2017. L'imprés de matrícula l'haureu de dur a l'Escola Infantil, junt amb la documentació que en aquest imprés es demana.

Per a més informació, heu de dirigir-vos al centre educatiu (c/ Alfredo Garcia, 30), de dilluns a divendres, de 09.00 a 12.00 h, i de 15.00 a 17.00 h o al telèfon 962 999 837.

ImprimeixCorreu-e

Espantaocells 2.0 per a protegir les abelles

fotoEls instituts de la comarca s'ha sumat a l'avantguarda tecnològica amb projectes de construcció de drons que persegueixen una finalitat social. Centres d'Alzira, l'Alcúdia, Almussafes o Montserrat, entre d'altres, no han dubtat a l'hora de participar en projectes que promouen diverses entitats, entre elles la Universitat de València. Precisament aquest últim municipi riberenc ha optat per una iniciativa que pretén ajudar als apicultors de la zona. Setze alumnes dels Alcalans confeccionen un prototipus l'objectiu del qual és espantar una de les principals amenaces del sector de la mel: l'abellerol comú. Es tracta d'una espècie d'ocell que s'alimenta, entre altres insectes, d'abelles.
La coneguda com Fira Aèria ha revolucionat tots els instituts de tota la Comunitat amb un projecte atractiu i diferent, lluny de les activitats més comunes dins l'ensenyament. No hi ha prou amb construir un dron, que a més ha de tindre aplicacions socials. 
Tot un repte per a l'alumnat de batxillerat. L'alumnat d'Informàtica i Tecnologia Industrial de Montserrat es va sumar a la iniciativa. Vicent Marí, un dels professors que tutoritza el projecte, explica a Levante-Emv, com va sorgir la seua idea: "L'alumnat i el personal docent ens vam posar en contacte amb diversos agents socials de la localitat per a elegir  a què ens dedicaríem, vam plantejar diverses idees, però cap ens agradava", relata.
Va ser aleshores quan va sorgir la idea de l'apicultura: "U dels alumnes tenia un conegut en el sector (de gran importància en la zona nord de la comarca) i va plantejar la possibilitat d'ajudar-los", sentencia Marí. Un dels treballadors de la mel va acudir a l'institut a explicar-los a quins problemes s'enfronten cada dia, "principalment en són dos: els robatoris i les aus que s'alimenten d'abelles", relata el professor. La primera va quedar descartada, ja que no era la seua intenció establir un sistema de vigilància, però la segona els va semblar molt més interessant.
Els apicultors resolen habitualment el problema amb els depredadors amb trampes. Per la qual cosa els estudiants es van centrar a evitar aquesta metodologia per a simplement espantar l'abellerol. Per a fer-ho, tan sols havien de seguir la cadena alimentària. 
"El mussol és un depredador habitual dels abellerols, així que estem creant un dron que incloga tant el soroll com la figura de l'au per a espantar l'abellerol, explica el professor. Per a d'açò, els estudiants han localitzat en internet gravacions amb el cant característic del mussol que s'emetrà a través d'uns altaveus. Guiat per un GPS recorrerà una zona d'uns 3 quilòmetres al voltant del rusc, distància màxima a la qual se sol allunyar una abella. No obstant això, es tracta d'un prototipus que, si es duu a terme, necessitarà una sèrie de permisos de vol.

(article del Levante-EMV)

ImprimeixCorreu-e

Reunió informativa sobre control d’esfínters a l’Escola Infantil Municipal

Control esfínters2017 MontserratLa Regidoria d'Educació, a través de l’Espai Familiar de Montserrat i en col·laboració amb l’Escola Infantil Municipal, ha preparat una xarrada sobre control d’esfínters que tindrà lloc el proper dimarts 11 d’abril, a les 15.30 h, a les instal·lacions de l’Escola Infantil Municipal de Montserrat (C/Alfredo García, núm. 30. Montserrat).

La xarrada està dirigida a totes les famílies amb menors matriculats a l’Escola Infantil Municipal interessades en aquesta temàtica.

Si voleu més informació podeu dirigir-vos a l’Escola Infantil Municipal, escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonar al 676902020.

ImprimeixCorreu-e

banner imatges futur

logo mancomunitat

NOTÍCIES MANCOMUNITAT
VALL DELS ALCALANS

Butlletí Municipal Digital

mail 256
Subscriu-t'hi

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google