Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Educació i Formació

 • Telèfon:

  Fax:
  962 998 058
  E-mail:

  Horari:

  Adreça:


NOTÍCIES

EnseNYA'M!, jornada sobre alimentació saludable

enseNYA27M 1El pròxim dimarts, 23 de gener, la Casa de la Cultura acollirà la jornada EnseNYA'M sobre alimentació saludable, organitzada per la Regidoria d'Educació, Formació i Joventut en col·laboració amb l’Espai Familiar, l’IES Alcalans i l'Agència de Promoció del Valencià, que repartirà bosses de paper per a comprar fruita i verdura i cartells de lèxic, en el marc que de la campanya que s'està duent a terme en aquests establiments.

Aquesta activitat, adreçada a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO de l’IES Alcalans, té com a objectiu conscienciar els joves de la importància d’adquirir i mantindre hàbits de vida saludables per a previndre les malalties associades a una alimentació inadequada.

ImprimeixCorreu-e

Xarrada «Jocs i joguets de 0 a 3 anys»

joc i joguets optPer què és important jugar? Quins joguets necessita un infant de 0 a 3 anys? Com puc saber si un joguet és adequat per a la seua edat? Com puc saber si un joguet compleix les normes de seguretat? Han de ser diferents els joguets per a xiquets i per a xiquetes?

Si tu també et fas aquestes i altres preguntes, t’esperem a la xarrada «Jocs i joguets de 0 a 3 anys» que la Regidoria d'Educació, Formació i Joventut, en col·laboració amb l’Espai Familiar, l’Escola Infantil Municipal i l’Agència de Promoció del Valencià de Montserrat, ha preparat per a les famílies amb infants matriculats a l’Escola Infantil Municipal.

L’activitat serà gratuïta i tindrà lloc el proper dijous 14 de desembre, a les 15.15 hores, a l’Escola Infantil Municipal (c/ Alfredo Garcia, 30). Per a més informació, podeu preguntar a l’Escola Infantil de Montserrat, consultar la pàgina de Facebook Espai Familiar, escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonar al 676902020.

ImprimeixCorreu-e

Estudiants de Montserrat construiran drons amb fins socials

lfaL’IES Alcalans participa en la segona edició del projecte educatiu La Fira Aèria, al qual s’han sumat alumnes de 76 centres educatius valencians. L’objectiu és que joves d’entre 12 i 18 anys aprenguen a construir drons amb una finalitat social o mediambiental d’impacte positiu per al seu entorn. En aquest projecte conflueixen El Caleidoscopio, la Universitat de València i l’Ajuntament de Montserrat.

En una primera fase, la de formació de 150 professors i professores, en col·laboració amb el CEFIRE, va començar a l’octubre i acabarà al gener de 2018. Després, serà el mateix professorat qui haurà de formar els alumnes amb la finalitat que, al maig de 2018, presenten els seus treballs en La Fira Aèria, un esdeveniment que tindrà lloc a la Universitat de València. Els participants hauran d’explicar el seu projecte, d’una banda, en una ponència i, de l’altra, en un estand que hauran de dissenyar i construir. L’esdeveniment acabarà amb una exhibició de vol. En el curs 2016/2017 els estudiants de Montserrat ja van participar en aquest projecta i van construir un dron au de presa per a espantar les aus depredadores de les abelles.

ImprimeixCorreu-e

Arriba l'Escola de Nadal 2017

cartell escola de nadal 2017L'Escola de Nadal de Montserrat és un servei de gestió municipal que depén de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Montserrat.

A qui va dirigida?

L'escola és per a xiquets i xiquetes d'1 a 12 anys.

En quina data tindrà lloc?

Els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre, i 2, 3,4 i 5 de gener.

Què val?

Té un cost de 40 euros.

On es fa? 

Tindrà lloc a l'Escola Infantil Municipal, al carrer d'Alfredo Garcia, número 30. 

Quin horari tindrà?

De 9.00 a 13.30 hores.

Hi ha servei de menjador? Hi ha servei d'escola matinera?


Si hi ha com a mínim 10 alumnes inscrits, hi haurà servei de menjador. El cost serà de 50 euros. L’horari del menjador és de 13.30 a 15.30.

Si hi ha com a mínim 10 alumnes inscrits, hi haurà servei d'escola matinera. El cost serà de 25 euros. L’horari de l’escola matinera és de 8 a 9.

On puc apuntar el meu fill/a?

Per a formalitzar la matrícula heu de presentar l'imprés de sol·licitud de matrícula a l'Ajuntament, per registre d'entrada, fins al 18 de desembre. Heu d'adjuntar-hi també el document que acredite el pagament de la matrícula (us el facilitaran al departament de Comptabilitat, situat a la segona planta de l'ajuntament).

On ho he de pagar?

En qualsevol entitat bancària, però abans heu de demanar el document per a l'autoliquidació que us facilitaran al departament de Comptabilitat de l'Ajuntament (segona planta).

On puc aconseguir el full de sol·licitud?

Des d'ací podeu descarregar-lo en format PDF. També el trobareu al punt d'informació de l'Ajuntament (Registre) i a l'Escola Infantil.

Tinc encara dubtes, què faig?

Podeu parlar amb la persona que ho coordina, la directora de l'Escola Infantil Municipal, al carrer d'Alfredo Garcia, número 30. Telèfon: 96 299 98 37.

ImprimeixCorreu-e

Xarrada sobre normes i límits de 0 a 3 anys

Xarrada normes i limitsLa Regidoria d'Educació, Formació i Joventut, en col·laboració amb l’Espai Familiar de Montserrat i l’Escola Infantil Municipal de Montserrat, ha preparat una xarrada sobre normes i límits de 0 a 3 anys, que tindrà lloc el proper dijous 23 de novembre, a les 15.15 h, a l’Escola Infantil Municipal (c/ Alfredo Garcia, 30).

En la xarrada, dirigida a totes les famílies amb menors matriculats a l’Escola Infantil, es tractarà la importància d’aplicar normes i límits per al desenvolupament dels menors, i com establir-los de forma clara i adequada, tenint en compte l’edat dels menors i les seues característiques.

Per a més informació podeu preguntar a l’Escola Infantil de Montserrat, consultar la pàgina de Facebook Espai Familiar, escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonar al 676902020.

ImprimeixCorreu-e

banner imatges futur

logo mancomunitat

NOTÍCIES MANCOMUNITAT
VALL DELS ALCALANS

Butlletí Municipal Digital

mail 256
Subscriu-t'hi

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google