Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Ajudes al lloguer d'habitatges 2018

CARTEL AYUDAS ALQUILER 2018 VALS'han convocat les ajudes al lloguer de 2018, que permeten obtindre fins al 50 % del preu del lloguer sempre que es complisquen els requisits establits en la convocatòria per a pagar els rebuts de l'any 2018. Hi ha dos programes d'ajudes, la línia de lloguer genèric i la línia de lloguer jove. Les sol·licituds es podran presentar fins al 6 d'agost de 2018 inclusivament.

Qui pot demanar aquesta ajuda?

Les persones titulars d'un contracte d'arrendament, per a l'habitatge que siga el seu domicili habitual i permanent, que complisquen aquestes condicions:
 • El preu del lloguer ha de ser inferior als límits fixats per a cada municipi.
 • Els ingressos de la unitat de convivència (IUC), suma dels ingressos de totes les persones que tinguen el domicili en aquest habitatge, no han de superar uns límits prefixats, d'ara en avant límit d'ingressos de la unitat de convivència (LIUC).
 • Ingressos inferiors a 3 vegades l'IPREM amb caràcter general.
 • Per a poder accedir a les ajudes s'haurà d'acreditar un mínim d'ingressos de 0,3 vegades l'IPREM.

Quin programa s'ha de demanar, lloguer jove o lloguer genèric?

La línia de lloguer jove la poden sol·licitar les persones titulars de contracte d'arrendament menors de 35 anys en el moment de la sol·licitud. Tots els membres de la seua unitat de convivència han de ser menors de 35 anys. Només s'admet que se supere aquesta edat si es tracta d'una persona dependent. L'ajuda de lloguer jove és incompatible amb qualsevol altra ajuda destinada a lloguer. Si heu rebut o penseu que podeu rebre alguna ajuda per al pagament del lloguer (del vostre ajuntament, una altra conselleria, Creu Roja, ONG...), no podreu obtindre l'ajuda de lloguer jove.

La línia de lloguer genèric no té requisits d'edat i és compatible amb algunes de les ajudes que tramiten altres organismes, en situacions d'especial vulnerabilitat, fet que s'haurà d'acreditar. 

Per a més informació, feu clic ací.

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google