Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Es convoquen les ajudes a persones majors per a suprimir barreres arquitectòniques

barreres arquitectoniquesLa Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana ha convocat les subvencions destinades a persones majors per a eliminar barreres arquitectòniques que obstaculitzen la mobilitat en l’habitatge propi o en l’edifici sencer, incloent-hi les transformacions o les reformes que contribuïsquen a evitar els obstacles i a facilitar-ne la mobilitat.

El termini per a sol·licitar-les acabarà el 31 d’octubre de 2018 i es podran beneficiar d’aquestes prestacions econòmiques individualitzades les persones que reunisquen els requisits següents:
 • Ser major de 60 anys.
 • Que hi haja deficiències de caràcter motor o sensorial en la persona sol·licitant que suposen una pèrdua d'autonomia, li impedisquen o li dificulten la mobilitat o comunicació a través de mitjans normals.
 • Que la sol·licitud estiga referida a elements relacionats amb les necessitats d'accessibilitat i de comunicació. Estan exclosos els que signifiquen una millora en la llar o edifici que no estiguen directament relacionats amb els impediments físics i sensorials.
 • La idoneïtat del que se sol·licita per a cobrir la necessitat que requereix el subjecte, que cal acreditar per mitjà dels informes mèdic i social exigits en la convocatòria corresponent.
Per a més informació, acudiu al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Montserrat o entreu en aquesta pàgina web.

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google