Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

En valencià, més a gust!

AnunciFB.moltxicotet“Estic més a gust si quan demane un tallat no em deixes tallat” o “Estic més a gust si a un bon dia em respons: «Bon dia!»”, són alguns dels eslògans amb els quals es podran fotografiar aquest cap de setmana les persones que acudisquen a la Fira de Comerç de Montserrat i participen en la campanya “En valencià, més a gust!”.

El “photocall” de la campanya estarà muntat el dissabte dia 31 de maig i el diumenge 1 de juny a la III Fira del Comerç de Montserrat. Es tracta d'una campanya de promoció de l'ús del valencià al sector de l'hostaleria organitzada per l'Agència de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Montserrat. Està adreçada als clients i als hostalers. Els clients, per una banda, podran mostrar que estan més a gust si en bars, restaurants, pubs i cafeteries els ofereixen més serveis en valencià, fent-se fotos amb missatges en aquest sentit en la sessió fotogràfica que es muntarà el cap de setmana de la Fira.

Per altra banda, durant la inauguració de la Fira, els hostalers que s'han adherit a la campanya signaran un conveni amb l'Ajuntament a través del qual es comprometen a oferir i seguir una sèrie de recomanacions per a tindre més serveis en valencià per als seus clients: cartes de menús en valencià, publicitat de l'establiment en valencià, navegació per internet en valencià, atenció en valencià, etc.

El photocall
Les fotografies que s'obtinguen en el «photocall» seran publicades en les xarxes socials. Per a seguir la campanya a través de facebook, polsa en "M'AGRADA" en l'ardreça www.facebook.com/mesagust També estarem en twitter: mesagustet. Cada persona que hi participe serà obsequiada amb una xapa.

El «photocall» estarà situat en l'encreuament entre Jaume I i País Valencià, el pròxim cap de setmana, d'11 a 14 hores, i de 18 a 22 hores.

Els hostalers participants

Una vintena d'establiments dedicats al sector de l'hostaleria de Montserrat s'adheriran a la campanya aquest cap de setmana, entre ells tenim Bon Profit, Ca Juan, Cosa Nostra, El Celler, El Dolcet, El Mesó, El Musical, El que faltava, El Timple, El Tossal, Ficus, Giallo, Jacaranda, Kebab, La Barraqueta, La Galotxa, La Llar del Jubilat, La Mina, La Tasqueta i el Saló de Te.

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google