Descàrrega app Montserrat Info
Portal de transparència

Torna el Nadal més valencià

Disseny carta 2Un any més, l’Agència de Promoció del Valencià de l'Ajuntament ha engegat la campanya «El Nadal, en valencià». Es tracta d’una iniciativa que pretén impulsar la presència del valencià durant les festes nadalenques i que siga possible parlar, felicitar, escriure, llegir, regalar, celebrar, menjar, cantar... en valencià.

Per això, ha creat una secció en la pàgina web de l’Ajuntament on trobareu un munt de recursos per a fer-ho possible: un recull de lèxic nadalenc, enllaços a postals i targetes de felicitació, cartes al Pare Noel i els Reis d’Orient, les últimes novetats editorials, un catàleg de joguines, una explicació de les tradicions nadalenques a Montserrat, una llista de productes locals i receptes tradicionals, i un recull de nadales.

Podeu accedir-hi des d’ací: https://goo.gl/9aea8B


La carta als Reis d’Orient

S’han repartit les cartes oficials dels Reis d’Orient a l’alumnat de l’Escola Infantil i el col·legi Evaristo Calatayud perquè puguen demanar els seus desitjos.

A més, enguany, aprofitant que la carta als Reis inclou un apartat per a demanar una millora per al nostre municipi, hem organitzat un sorteig per fomentar la consciència i la participació ciutadanes. Entre l’alumnat que deposite la carta a les bústies se sortejaran 10 lots de cedés de nadales, còmics, devedés... 7 per al CEIP i 3 per a l’EIM.

Els requisits per a participar són:
 
1.    Emplenar la carta en valencià i demanar alguna millora per al nostre poble.
2.    Signar-la amb noms i cognoms i un telèfon o una altra dada de contacte.
3.    Dipositar-la en la bústia reial que hi haurà al centre (fins al 17 de desembre).
 
Els resultats del sorteig s’anunciaran el 18 de desembre a través del Facebook municipal. Les persones afortunades podran recollir els seus premis en AVIVA, fins al 21 de desembre, de 8 a 15 hores.


Catàleg de jocs i joguets en valencià!

Com que és molt important comprar joguets en valencià per tal que els xiquets i les xiquetes puguen jugar i desenvolupar-se en la seua llengua, AVIVA ha elaborat un catàleg de jocs i joguets en valencià per edats amb accés a un buscador amb més de 750 jocs.

Podeu accedir-hi des d'ací: https://goo.gl/MgQFbk


Cantar en valencià
A més de les cartes als reis d’Orient, ha repartit exemplars del CD «El Nadal del poble» al CEIP Evaristo Calatayud i l’Escola Infantil Municipal, perquè puguen fer-lo sonar per la megafonia del centre.

A més, els establiments i comerços que vulguen aconseguir un exemplar gratuït del disc per ambientar els locals, poden passar a recollir-lo per l’Agència de Promoció del Valencià, a la primera planta de l’Ajuntament. També podeu trobar aquest CD, juntament amb altres nadales en valencià, en la llista de reproducció d’Spotify que ha creat perquè tothom puga escoltar el Nadal en valencià!

Accediu a la llista fent clic ací.


Visita del patge

El dimecres 26 de desembre, a les 18.00 hores, arribarà el patge reial a la plaça de l’Església de Montserrat per a recollir les cartes. Hi haurà un munt de cartes a disposició del públic perquè puguen emplenar-la, si encara no ho han fet, abans d’entregar-li-la.
 

La gran cavalcada

El dissabte 5 de gener, a les 18.00 hores tindrà lloc la gran cavalcada que discorrerà pels carrers del poble. En acabar, Melcior, Gaspar i Baltasar saludaran des del balcó de l’ajuntament.

Imprimeix Correu-e

banner imatges futur

Logo FSE

PROGRAMES D'OCUPACIÓ

logo sempre teua

 •   Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

    Segueix-nos

 •   Contacta

 •   Contacta

 •   Segueix-nos

    Ací Estem

    Plaça Esglesia n1
    Montserrat 46192 (València)

    962 988 000
    962 998 058

Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google